Thursday, October 9, 2014

Tendinte toamna iarna 2014 2015

Pentru toamna 2014 iarna 2015 am asistat la moda anilor 1960 în creștere treptata, trecând de la tendinte îndrăznețe, pline de culoare și de la simplu noncomformism la căutarea lustruita și rafinata, paleta de culori pentru a obține ceva mai atenuat, cu siluete sale definitorii din ce în ce mai mult minime și incontestabil mai sofisticate. Daca în anul 2011 tendinta anilor 1960 a fost doar un accent, nu a luat foarte mult timp pentru renașterea sa intr-o evoluție constantă. De la mod si folk , sezoanele trecute au fost toate despre redescoperirea elementelor ludice ale deceniului extrem de aclamat.

Pentru moda in toamna iarna 2014 ,centrul atentiei cade pe o estetică de tranziție prezentand pentru zilele noastre femeia plina de energie, cum ar fi Gucci, Miu Miu, Saint Laurent si Louis Vuitton. Luați acest sezon ca unul din anii '60 care mai degrabă transmite o atitudine decât o temă full si arata un mix de retro și elemente contemporane menite să vină în efortul destul de pragmatic.




Influențele anilor 60 nu s-ar fi făcut atat de mult intr-un proces evolutiv, dacă ar fi rămas neafectat și nedezvoltae în ultimii doi ani. Și văzând cât de progresiv este adesea , dictat de cele mai importante tendinte cu privire la detaliile subtile, aici sunt principalele elemente de așteptat pentru a defini estetica în toamna anului 2014:

Piele Luxe, marca proprie in anii '60 ; siluetele cu o margine contemporana, in timpul zilei; se așteaptă ca materialul solid care urmează să fie confirmat între tricouri cu front-volan si rochii A-line, fuste swingy și paltoane patratoase;
Atingeri de blana, făcând siluetele gata pentru toamna si iarna; cauta-le sa împodobesti rochiile mini si in îmbrăcăminte exterioară deopotrivă, sau du-te pentru declarația completă și investeste într-o haină de blană moale in acest sezon.



Pasteluri prafuite, păstrând volumul de toamna si iarna; dacă portocaliul luminos, galbenul și verdele a descris anii '60 , înapoi în toamna anului 2014, este de un roz prafuit, albastru și verde pentru a defini anii 60 pentru toamna 2014.




Acestea fiind spuse, puteți opta în continuare pentru nuanțe luminoase care să însoțească alegerea siluetelor din anii 60, alegand albastru cobalt, galben muștar, tonuri de smarald verde, roz fuchsia care au fost, de asemenea, reperate pe piste.

Broderii sau orice alt fel de ornamente opulente pentru care ies in evidenta, care reprezintă, probabil, cea mai mare schimbare în atitudinea pentru toamna 2014; sunt potrivite pentru haine destinatede zi și după lăsarea întunericului.

Printuri de leopard, înlocuind clișeele alb-negru din șaizeci de ani folosit cu tonuri clasice de negru, animal print este unul dintre elementele principale pentru a lega vechiul cu noul, transformand siluetele retro în declarații de acum.