Friday, August 22, 2014

Barbatul Sagetator

Sagetatorul este un semn de foc iar barbatul Sagetator este un barbat plin de viata care arde in continuu. Ca si aspect fizic acest barbat nu iese in evidenta la prima vedere dar pe masura ce timpul trece caracteristicile sale fizice si trasaturile faciale incep sa li se para frumoase femeilor din jur. In general, barbatii sagetator sunt predispusi la obezitate si in jurul varstei de 30 de ani incep sa faca burta. Trasaturile faciale insa sunt extrem de masculine.

Este o persona dinamica, plina de viata , pus mereu pe distractie si mereu in cautarea aventurii. Se plictiseste repede si mereu cauta ceva nou de facut. Este o persona foarte prietenoasa, ai impresia ca el cunoaste pe toata lumea si in special, este curios de toata lumea din jur. Este foarte atras de femeile frumoase dar este un traditionalist si pe langa frumusetea fizica, femeia trebuie sa posede calitati de gospodina, aceasta fiind principala calitate la care se uita Sagetatorul cand isi intemeiaza o familie.

Este o persoana inteligenta caruia ii place sa fie observat in societate dar are gura cam mare si este extrem de laudaros. Este o persoana destul de comoda care asteapta ca banii sa vina cu usurinta si urase munca fizica si uneori i se pare umilitoare. Se enerveaza destul de usor, fiind inclinat spre agresivitate si astfel evitati sa va puneti la cearta cu un barbat Sagetator caci se va aprinde usor si va face jigniri grave.

Se spune ca sagetatorul ar fi infidel dar asta depinde de zodia femeii cu care are o relatie. O femeie Leu il va tine la punct pe Sagetator dar in schimb o femeie Rac sau Pesti ii va da fara sa vrea o liberate prost inteleasa de acest barbat sagetator si va fi un infidel notoriu. Combinatia dintre doi sagetatori este neplacuta si ai impresia ca un uragan trece prin acesta familie , zi de zi, caci amandoi sunt foarte orgoliosi si gelosi iar sagetatorul incepe sa urasca o femeie care i se crede superioara.

Daca vrei sa-ti intemeiezi o famile cu acest barbat trebuie sa stii ca este generos si iti va asigura tot confortul dar vei avea surprize sa-l vezi rar, caci prefera mult compania prietenilor iar zilele petrecute cu familia i se vor parea extrem de plictisitoare. Te iubeste cu pasiune , ai impresia intr-o clipa ca esti totul pentru el iar apoi dispare, facandu-te sa crezi ca te-a uitat.