Friday, August 22, 2014

Horoscop Septembrie 2014 Berbec

Cu Venus, planeta iubirii, în a șasea casă a Berbecului, septembrie 2014 va aduce în atenție legăturile dintre viata de cuplu și sarcinile de zi cu zi. Astfel, la locul de muncă ar putea reprezenta mediul în care se va produce o noua afacere sau în care se va dezvolta relația existentă. Venus în casa a saselea nu este, de obicei, foarte romantic, dar se concentrează în principal pe aspectele practice ale relației, cum ar fi treburile de zi cu zi, partajarea responsabilităților între parteneri, sau lucrul în echipă , inclusiv la nivel profesional. Nu trebuie uitat însă că în perioada iulie 2014 și august 2015 Berbecii vor fi condusi de către un mare entuziasm pasionat datorită prezenței lui Jupiter în casa Berbec de iubire . Prin urmare, nu este exclus ca o poveste de dragoste sa se nasca la locul de muncă.

Horoscop Berbec: cariera si bani

Colaborarile, asociațiile și relațiile cu colegii vor fi in prim-plan la berbeci, în septembrie 2014 si va exista o predispozitie mare pentru munca în echipă și chiar dacă, în general, funcționează bine pe cont propriu, va avea acum mai mult succesul de partea de lucru, la cot cu altcineva. Va fi o perioadă excelentă pentru construirea de noi parteneriate și alianțe, pentru semnarea de noi contracte. Relatiile sentimentale pot interfera cu obligațiile profesionale. Financiar, prima parte a lunii septembrie 2014 ar putea fi activa, dar tensionată . Tensiunea va merge ulterior în jos și la sfârșitul lunii promite să fie de fapt generoasa la buzunar. Dupa 14 septembrie 2014, Marte se va concentra pe energiile sale in excursii, la care lucrează de la distanță, cu privire la activitățile judiciare, intelectuale și culturale. Creativitatea va va însoți pe tot parcursul lunii septembrie 2014.

Horoscop Berbec: Fitness si echilibru psihic

Sanatatea ta și starea de sănătate a partenerului tau va fi cu probleme de actualitate din septembrie 2014. Ca si igiena, ingrijire acorporala sau stilul de viata. Septembrie 2014 va fi favorabil pentru contacte cu mediul medical, pentru numiri medicale și tratamente și poaet aduce soluții ale unor probleme mai vechi. Procedurile cosmetice pot avea acum rezultate foarte satisfacatoare. Sfatul pentru Berbec in septembrie 2014 : Aflati scopul vostru si faceti un plan de atac!