Saturday, November 23, 2013

Femeia Leu

Femeia Leu este femeia cu sange albastru al zodiacului. In societate , nu este prea greu sa o recunosti. Pozitia ei este semeata, dreapa, atitudinea ei este increzatoare si intotdeauna este inconjurata de barbati care o admira. Hainele ei sunt intotdeauna de firma, este eleganta si intotdeauna conduce o masina de lux, pentru ca femeii Leu ii plac lucrurile scumpe si de calitate. De obicei o intalnesti in localurile de fite ale orasului consumand bauturi extravagante inconjurata de oameni importanti , de obicei barbati.



Barbatii sunt atrasi ca un magnet de femeia Leu caci pe langa atitudinea ei nobila si eleganta, femeia Leu este de o frumusete rapitoare, are o atitudine calda, respectoasa si pe langa toate aceste calitati este si o femeie desteapa si descurcareata. Leoaica poate da o impresie falsa la inceput datorita arogantei pe care o afiseaza uneori. Totusi, nu o poti condamna. Se considera speciala, undeva deasupra tuturor, in special undeva sus pe un piedestal , mai presus decat toate femeile. Este mandra de ea, de familia ei si de toate lucrurile pe care le face, intr-un mod exagerat. Gusturile ei sunt cele mai bune iar cine o contrazice este pentru ea doar un biet muritor sau muritoare banala care nu prea stie pe ce lume traieste.

Totusi, dupa acest val de aroganta si mandrie se afla un suflet mare si bland. Leoaica este femeia cu cel mai bun si onest suflet din tot zodiacul. Este cinstita, corecta, cu un spirit justitiar, generoasa, sensibila la problemelor celor din jur, o excelenta prietena si un partener de viata de nadejde. Este prietena sau sotia care niciodata nu te va abandona la greu si totodata va fi prezenta si in cele mai fericite momente din viata apropiatilor ei.

In dragoste , femeia Leu este o partenera excelenta. Este frumoasa, desteapta, cu o personalitate deosebita, respectuoasa, ceea ce o transforma in femeia ideala. Pe langa toate aceste calitati, ea este si cea mai fidela femeie a zodiacului. Este rabdatoare cu partenerul de viata si este capabila sa ierte foarte mult. Dar toate au o limita iar cand leoiaca se simte intr-o cusca va reactiona imediat, incercand sa-si castige libertatea mult dorita.

Totodata este geloasa si posesiva dar niciodata nu isi va sufoca si nu isi va urmari partenerul de viata caci este destul de orgolioasa si in general afiseaza o atitudine de indiferenta. Daca totusi reusesti sa o calci pe coada indraznind sa admiri sau sa flirtezi cu celelate biete muritoare , leoaica isi va scoate ghearele imediat si ii vei auzi multa vreme ragetele.  Sa nu crezi ca va face scene lacrimogene de gelozie, ca si majoritatea femeilor ci isi va trata partenerul cu dispret si mult sarcasm. Daca vrei o relatie cu o femeie Leu trebuie sa iei acest aspect in vedere, caci daca leioaica nu se va simti apreciata si nu o vei trata ca si pe o zeita, ea isi va cauta alt partener care poate sa-i ofere aceste lucruri. Ea pur si simplu nu poate intelege cum poti admira o femeie mult sub nivelul ei.

Are o senzualitate deosebita , este tandra si foarte iubitoare. Isi va trata iubitul ca un adevarat rege acoperind-l cu sarutari si imbratisari tandre. Este atrasa in special de barbati puternici, cu simtul umorului, frumosi sau care exceleza in anumite domenii. Nu ii plac barbatii slabi, aventurieri sau cei cu lipsuri materiale , cu toate ca nu este o materialista. Totusi , pentru ea un barbat destept duce o viata indestulatoare si buna. Este atrasa in special de barbatii din zodiile de foc, Sagetatori sau Berbeci pe care va reusi sa-i struneasca si sa-i cucereasca total destul de usor, facandu-l chiar si pe aventurierul Sagetator un barbat fidel si familist. Nu prea reuseste sa se inteleaga cu barbatii din zodiile de apa pe care ii considera mult prea sensibili pentru veselia si umorul ei iar posesivitatea barbatilor din zodiile de pamant simte ca-i ingradeste libertatea si se va feri de ei.

Este o mama excelenta iar copiii femei Leu vor fi intotdeauna cei bine mai imbracati si vor avea parte de multe activitati extrascolare, cheltuind foarte mult pentru educatia  si sanatatea lor. Intotdeauna ea va fi pe primul loc in viata copiilor ei si va evita cat poate ea mai mult, institutiile de tip cresa sau camin pentru ca atitudinea ei regala nu ii va permite ca si copiii ei sa creasca in medii banale si plictisitoare unde nu vor fi tratati special.

Femeia Leu nu prea este o buna gospodina dar ea intotdeauna va reusi sa mascheze acest lucru. Este o adevarata felina si este comoda, relaxata si cam imprastiata. Treburile gospodaresti ii se par o corvoada si intotdeauna va ramane in urma cu aceste activitati caci femeia Leu prefera sa faca o baie aromata sau sa urmareasca un film bun decat sa curete podeaua. Totusi, lumea din jur nu prea observa aceste defecte caci personalitatea , frumusetea , discutiile pline de spirit si voiosia aceste femei vor atrage atentia de la aceste lucruri neinsemnate iar cand vei intra in casa unei leoaice nu-ti poti muta privirea admirativa de la ea si in nici un caz nu vei observa ca vasele nu au fost spalate.