Monday, November 25, 2013

Horoscop 2014 Leu

Anul 2014 este un an favorabil pentru Leu din toate punctele de vedere .  Cel mai intens punct va fi pe cel al carierei unde leul va cunoaste o ascensiune reala.

Dragoste

Acest semn de foc va avea parte de multa dragoste, mai ales in a doua jumatate a anului. Luniile ianuarie si februarie vor fi mai singuratice si singuratatea pe care leul a simtit-o in preajma sarbatorilor de iarna va mai continua pana la inceputul primaverii. Odata cu prima luna de primavara, in luna Martie, inima leului va incepe sa se incalzeasca si simturile dragostei isi vor face simtite prezenta in mod deosebit. Luna Iunie si Iulie vor fi lunile maxime de dragoste ale Leului cand este posibil sa aiba o noua relatie, sa cunoasca pe cineva deosebit sau sa aiba o aventura deosebit de pasionala care ii vor da un echilibru pe care leii il cauta tot timpul. Va fi o vara deosebita in care leul sau leoaica se vor simti iubiti si rasfatati. Vor avea parte de multa tandrete si multa caldura sufleteasca pe care o vor oferi , la fel, partenerului lor de viata.

Odata cu venirea toamnei, in luna Septembrie si Octombrie, leul va fi din nou cuprins de plictiseala in dragoste si va avea o perioada de calm. Luna Noiembrie si Decembrie 2014 vor fi nelinistite si Leul va avea extrem de multe certuri in familie si cu partenerul de viata. De asemenea vor fi posibile multe rupturi in relatii caci leul va avea o perioda de irascibilitate cauzata si de sanatate.

Bani / Cariera

Anul 2014 va fi un an bun pentru cariera si finate , adica va fi partea cea mai buna in care se vor remarca. Leul va fi cuprins de un val de dorinte si vointa si isi va dori cu ardoare sa avanseze in cariera. Va munci mult si nu i se va parea o povara. Va reusi sa imbine perfect viata de familie cu munca iar vara va avea sanse imense de promovare sau o oferta de a schimba actualul job cu altul mai bun. Pentru antreprenori , vor aparea noi oferte si situatii pozitive. Anul se va incheia excelent, leul profitand de intreaga munca depusa pe intregul an.

Sanatate

In primul trimestru al anului, leul va avea o depresie usoara , insotita de tulburri de alimentatie si o usoara anemie cauza de aceste schimbari psihice. Odata cu venirea caldurii, leul se va intinde la soare ca o felina ce este , iar energia ii va urca treptat si va ajunge in punctul maxim in luna August , cand se va simti excelent. Odata cu venirea frigului, leul este predispus, mai ales in ultimele doua luni ale anului la probleme de santate severa, mai ales la organele interne. Evitati excesele!