Monday, September 22, 2014

Femeia Berbec si barbatul Berbec - Compatibilitate

Sufletul Berbecului simbolizează răsăritul, primăvara și energia. Dragostea pentru Berbec este necesitatea de viață și motivul lor de existență. Natura lor de dragoste este destul de egoista, la fel ca natura a unui copil nou-născut. Când cei doi de acest semn de foc vin în contact apropiat, fie rezultatele sunt foarte distructive sau se dovedește a fi una dintre cele mai pasionate relații in care nu sunt niciodată tristi.

Barbatul Berbec frapant este întotdeauna foarte plin de viață care preferă să dețină o femeie ultra feminina, în brațe orientate. El vrea mereu și trebuie să câștige la tot ceea ce se implică . Cu această personalitate vivace și de guvernare, oamenii din jurul lui ar putea găsi că este dificil să țină pasul cu acțiunile și atributele sale. În timp ce femeia Berbec este doamna intelectuala care stă in înaltime și urăște să fie umbrita de cineva. Fata asta este hotărâta să facă primul pas în toate aspectele vieții sale, inclusiv in romantism. Berbecii sunt iubitori extrem de particulari și pot deveni cu ușurință vioi și capriciosi. Dar, în același timp, Berbecii sunt foarte afectuosi și demonstrativi în problemele de dragoste care fac iubitele lor sa-i aprecieze și sa-i adore.

Dacă sunteți îndragostita de acest barbat Berbec îndrăzneț atunci faceti-va mintea limpede că într-un termen lung va trebui să-l asculti pentru a avea o relație pașnică. Acest om poate fi foarte înțelegator și blând dacă are spațiu și independența. Întotdeauna ii place să te văd ca o ființă inteligentă cu propriul set de reguli și instrucțiuni, cu excepția cazului în care le asezi in drumul lui. În același timp, bărbatul Berbec apreciaza o femeie care isi permite ei de a lua propriile decizii și să le aprecieze pe ale lui.
Aceasta femeie Berbec are o dorință profundă de a isi apara barbatul ei și este gata să se prezinte pentru omul care ii îndeplinește nevoile ei. Dar ea are propria definiție de a preda romantic și predarea în alte aspecte ale vieții care nu ar trebui să fie încercate de a modifica, dacă sunteți în căutare cu nerăbdare să fiti cu ea pentru totdeauna.

Focul oferă cu mult entuziasm in relatia ta, dar o ciocnire de voințe este de natură să te deranjeze uneori . Un alt lucru care ocupă un loc important în relația voastră este de gelozia, care opreste Berbecii sa aiba încredere unul în altul complet. Dar, odată ce încrederea este oferita din toată inima, Berbecul adesea se ridică la înălțimea așteptărilor. Profesional amândoi sunt susceptibili de a excela și cariera este foarte importanta și amandoi preferă să trăiască o viață confortabilă, fără ipoteci și facturi neplătite.

Relatia dintre un bărbat și o femeie Berbec are experiența de a da scântei electrice de pasiune și chimie în comuniunea lor. Ei ar fi mereu in partea de sus a lucrurilor și încerca să se impresioneze reciproc cu devotamentul și pasiunea lor. Acest cuplu special va fi întotdeauna reglat în același ritm și fanteziile lor vor fi la fel. Ce altceva există în lume nu contează deloc. Zborul în cerul de iubire și scufundările adânci în oceane de afecțiune este singura realitate care există pentru ei.

Bărbatul Berbec nu ezita să-si arate dragostea și devotamentul său pentru femeia Berbec. Și femeia Berbec vine în supunere totală și mereu cere punctul său de vedere ori de câte are ceva nou și interesant. Pentru acest amestec special, nevoia celuilalt vine întotdeauna prima decât nevoile lor și domnia iubirii cucerește pentru totdeauna!

Ei sunt mult mai interesați de propria lor împlinire în dorințele sexuale și pot suferi de un egoism neintenționat în viața lor sexuală. Pentru a avea flori mai parfumate și briză proaspătă în relația voastră , amândoi trebuie să renunțati la contradicțiile ciudate care fac imperecherea voastră o combinație incredibilă de dorința de a fi explozivi și satisfacție, dar, în același timp, de foc și de necontrolat. Femeia Berbec preferă să fie dominata de barbatul Berbec numai în aspectul sexual al relației. Când urmele de egoism pueril au fost șterse de sensibilitatea dragostei, împărtășirea de afecțiune între sufletele arzătoare ale Berbecului poate fi un schimb de extaz. Iar atunci când amândoi opresc jocul de "cine domină pe cine", puteți continua să aveti o relație frumoasăa cărui flacără continuă sa arda pentru toata viața.

Trăsăturile pozitive ale Berbecului sunt curajul, inocenta atrăgătoare și credința oarbă. Vorbind despre trăsăturile negative ale acestora, Berbecii sunt egoisti, agresivi și impulsivi. Deci, pentru a atinge armonia în relația lor ambii Berbeci trebuie să fie calmi și să respecte independența celorlalți. Pentru o relație perfectă Berbec-Berbec este nevoie doar de a se trata unii pe alții în același mod în care s-ar trata ei insusi.