Monday, September 22, 2014

Horoscop Noiembrie 2014 Berbec

Pana pe 23 noiembrie 2014, în casa Berbecului de cuplu va fi Soarele, care se va radia și energiza, împreună cu Venus, planeta iubirii, care pentru Berbec este, de asemenea, stapanul casei lor de cuplu. Sub această dublă influență, dragostea, căsătoria sau partenerul va reprezenta nucleul în jurul căruia aproape toate gândurile și acțiunile Berbeciilor, vor gravita. La prima vedere, prezența Soarelui și a lui Venus în casa cuplului promite armonie și împlinire. Pe de altă parte, Mercur va fi retrograd, Venus va avea relatii tensionate cu Pluto și Uranus și pe 08 noiembrie 2014 o eclipsa de Luna va avea loc pe axa Berbec-Balanta. Prin urmare, nu este exclus ca surprizele sa apara și lucrurile încep brusc să se dezvolte în direcții neașteptate. Fii gata pentru noi provocări sau pentru unele vechi pentru a fi reactivata dragostea si relatiile tale .


Noiembrie 2014 Horoscop Berbec: cariera si bani

Pentru berbeci, noiembrie 2014 va fi o perioadă de ambiție, care va favoriza dezvoltarea și noutatea. Marte, conducătorul Berbecului, împreună cu Jupiter si Uranus, va forma o legatura în semne de foc pe care le va aduce energiea , entuziasmul și acțiunea. Vei avea planuri mărețe, plin de îndrăzneală și originalitate, vei identifica cu ușurință oportunități și de a explora obținerea rapidă cu efecte maxime. Noiembrie 2014 va fi favorabil pentru schimbări și noi inițiative. Colaborările, asociațiile și contractele vor fi foarte importante și ar putea aduce berbecilor o mulțime de satisfacție, dar în același timp ar putea cauza probleme neașteptate . Se recomandă să se apropie de relații cu prudență, mai ales în cazul în care interesele materiale sunt în joc, pentru că situația va fi instabilă. Nu vor fi recomandate operațiuni financiare importante.

Noiembrie 2014 Horoscop Berbec: Fitness si echilibru psihic

Stapanul casei Berbecilor de boli, Mercur, este retrograd în noiembrie 2014 si indică o perioadă care necesită o atenție suplimentară. Veți avea o mulțime de energie fizica, dar acest lucru nu este problema. Vei avea parte de o cantitate mare de stres și excese, iar viata agitata poate reactiva probleme de sanatate mai vechi sau poate genera incidente si complicatii nebanuite. Sfaturi pentru Berbec in noiembrie 2014 : încearcă să-ti controlezie emoțiile și să acționezi cât mai rațional posibil!