Monday, November 25, 2013

Horoscop 2014 Fecioara

Anul 2014 este pentru fecioare un an in care trebuie sa invete sa aiba grija de ele. Accentul este pus pe buget, echilibru, indepartarea obiceiurilor rele si rezintenta tentatiei pentru fructul interzis. Planeta Venus va fi foarte potrivnica pentru Fecioare, in acest an si se afla in casa 5 de romantism si a copiilor.

Fecioarele pot avea o perioada grea de a a decide ce creații sunt în valoare pe termen lung. Are unul dintre ele vreun beneficiu mai mare si trebuie să cedeze in favoarea altuia? Motivul pentru care s-ar putea simți împărțită în două cu privire la acest lucru se datorează faptului că Jupiter este opus lui Pluto si se încadrează în axa dumneavoastră in a a cincea si a unsprezecea casa. Casa 11 este casa sperantelor si viselor noastre, precum și crearea de relatii cu oamenii. Jupiter aduce noroc și extindere în aceste zone, dar Pluto în casa a 5-a poate însemna că iubitii și copiii isi intensifică aderența lor posesiva spre tine. Pentru cea mai mare parte a anului, veți gavea un sentiment strans, încercând să echilibrati obligațiile personale cu responsabilitățile dumneavoastră profesionale.

Deși balanța poate înclina ușor spre partea profesionala, trebuie să va asigurati că familia nu va poarta dorul. Pot exista momente când Fecioara se poate simti deprimata din cauza faptului că munca grea nu este fi generatoare de recompense și recunoaștere așteptata. În domeniul financiar, stelele sunt în favoarea Fecioarei, în prima jumătate a anului, în care sunteti sfatuiti să economisiti o parte din câștigurile dvs. pentru situațiile de urgență care pot să apară în a doua jumătate a anului. Este posibil să apară unele suișuri și coborâșuri in relatiile de dragoste, astfel încât aveți nevoie pentru a rămâne calm și să încercați să nu lăsați lucrurile mărunte sa se transforme în conflicte .

Ca și în alte lucruri, prima jumătate a anului este de buna pentru tine, chiar si în materie de dragoste. În special pentru căsătorie, perioada de pana in iulie 2014 este foarte favorabila. In perioada post-iulie, unele obstacolein dragoste. Cei singuri se pot aștepta sa intalnesca pe cineva special și nu trebuie să eziti, caci este momentul potrivit și dacă pierdeți această șansă, nu puteți primi alta pentru o lungă perioadă de timp. Cuplurile căsătorite trebuie să se asigure ca petrec suficient timp impreuna sau altfel există pericolul de despartire.

 Sansele de schimbare a locului de muncă sunt extrem de mari în prima jumătate a anului, dar nu in a doua jumatate an anului, așa că, dacă va ganditi sa va schimbati locul de munca faceti-o rapid.