Monday, November 25, 2013

Horoscop 2014 Balanta

Ca o frumoasa și o complicata panza de paianjen, ai de gând să te simti conectat cu alte persoane prin intermediul diferitelor componente de comunicare în anul 2014. In 21 Ianuarie 2014, Luna intra in Balanta si creaza un trigon cu Soarele, care vă ajută a va îmbunătăți abilitățile dumneavoastră interpersonale.

Oamenii care au privit si au trecut pe lângă tine în anii anteriori total nepasatori , vor privi acum inca o data si vor găsi o ființă umană valoroasă. Pe de o parte, acest lucru se întâmplă pentru a crește rețeaua dumneavoastră personală. Pe de altă parte, ați putea găsi că oamenii care au nevoie de abilitățile dumneavoastră vor veni la tine mai des. Cea mai bună parte este că rezistența dumneavoastră fizică va fi mai puternică spre sfârșitul anului, în special pe 24 septembrie, atunci când Soarele se întâlnește cu Luna in Balanta. Ai nevoie de acest nivel de rezistenta, pentru că ca s-ar putea ivi o mulțime de lucruri noi.

In dragoste , cei singuri vor avea noroc in acest an, prezic astrologii. Sunteti susceptibili de a va găsi sufletul pereche. Există o posibilitate care ar putea veni de la cineva mai in varsta, cu lungime de undă potrivita. Balantele care sunt într-o relație, trebuie să învețe că dragostea este cel mai mare profesor. În cazul în care planul este să se căsătorească, stelele sunt pe deplin în favoarea balantelor, astfel încât să pot merge mai departe fără nici o ezitare. Cu toate acestea, nu va grabiti lucrurile ca nunta nu este de natură să aibă loc până la sfârșitul anului.

 Cu banii , balantele nu vor sta prea bine in anul 2014. Nu cheltuiti bani pe lucruri inutile si folositi bani pentru exact ceea ce aveti nevoie urgenta. Dacă va gânditi pentru a vinde bunuri, astrologii vă recomandă să asteptati ceva mai mult timp, cel puțin până dupa a doua jumatate a nului. De asemenea, asigurați-vă că membrii familiei nu cheltuie prea multi bani. Deoarece Saturn este în tranzit prin cea de a doua casa , va trebui să includeti un obicei de a economisi. Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a deschide un cont de depozit , care va va asigura că, la sfârșitul anului aveți un echilibru bancar decent.

Tranzitul lui Jupiter indică o promovare sau o creștere in domeniul profesional, dar vor veni in acelasi timp cu responsabilități suplimentare. Prin urmare, evoluția poate provoca un stres inițial, dar trebuie să fii capabil să le faci față destul de bine.