Monday, November 25, 2013

Moda 2014 femei

Cum creatorii de moda din lume si-au lansat toate colectiile si s-au intors inapoi în birourile lor, după o lună pe prezentari, a sosit momentul sa reflectam la cele mai mari tendințe de sezon. În timp ce noi va trebui să așteptam câteva luni pentru ca si colectiile de primavara / vara 2014 să apara în magazine există nenumărate microtendințe suplimentare pe care le gasim deja prezente in magazine - pantofii ortopedici, fustele peste blugi și diferite printuri.

Asadar , sa vedem cele mai importante tendinte in moda pentru anul 2014.

 Imprimeurile florale , supradimensionate sau 3 D au fost foarte prezente pe podium si au creat o nebunie totala. Binenteles ca apar pe rochii si fuste si le gasim in cele mai celebre colectii : Burberry, Carven, Dior, Erdem, Galliano, Hermes, Casa de Olanda, Marc Jacobs, Christopher Kane, Marni, Jonathan Saunders, Giambattista Valli.

Culori fondante

Culorile pastel au invadat podiumurile in colectiile lui Prabal Gurang, Emilia Wickstead, Miu Miu, DKNY, Rochas, Burberry, Lacoste, Christopher Kane, Dior Sportmax, Jonathan Saunders, Emporio Armani.

Stralucirea

Culorile metalice si satinul au adus o daza ge glamour colectiilor in special a rochiilor de seara. Cele mai stralucitoare rochii au fost in colectiile lui Marc by Marc Jacobs, Preen, Altuzarra, Lanvin, Christopher Kane, Jason Wu, Rochas, Thakoon, Christopher Kane, Antonio Berardi, Diane Von Furstenberg, Gareth Pugh.

Hainele cu mesaje

Chiar daca in ultimii ani aceste tipuri de haine au fost purtate doar in concedii, ele revin in forta  si probail vom vedea la fiecare colt de strada, tot tipul de mesaje mai serioase sau mai haioase. Creatorii care au folosit mesaje in creatiile lor sunt Alexander Wang, Dior, DKNY, Ashish, Kenzo, Christopher Kane.

Transparenta



Transparenta cuprinde mai multe substraturi. Deopotriva, avem haine sexi , minuscule si pe de alta parte avem materiale sexy precum dantele sau voalul. Au foat extrem de multe rochii, fuste, tricouri , camasi chiar si pantaloni scurti in colectiile lui Haider Ackermann, Giles, Erdem, Giambattista Valli, Stella McCartney, Isabel Marant, Antonio Berardi, Simone Rocha, Fendi, Vionnet, Giorgio Armani, Louis Vuitton.

Pliurile , de care ne este dor inca din timpul scolii, au fost prezente sub forma de fuste pe podiumuri la Proenza Schouler, Celine, Givenchy, Haider Ackermann, Calvin Klein, Alexander Wang, Fendi, Givenchy, McQueen, Vanessa Bruno, Dries Van Noten, Nina Ricci.

Tunici cu fuste

Tunicile cu fuste au foast destul de prezente si modelele au aratat ca si niste sirene pe podiumurile de moda in colectiile lui Chanel, Lanvin, Celine, Acnee, Balmain.