Tuesday, November 26, 2013

Ce este sufletul pereche

Pentru mine, un suflet pereche este cineva care tu il simti ca il cunosti dintotdeauna. Nu e neaparat relatia ta cel mai pasionata sau chiar persoana cu care te căsătorești. Nu cred că există un singur partener pentru fiecare dintre noi, putem găsi fericirea cu un număr de persoane diferite și faptul ca astepti partenerul ideal te-ar putea împiedica să vezi ce-i în fața ta. Oamenii nu stiu neaparat ceea ce isi doresc cu adevărat, oricum. Văd acest lucru cu prietenele care spun, "vreau ca el să fie increzator, dar nu arogant. Înstărit, dar obsedat de bani. Sa aiba succes, dar disponibil să-și petreacă tot timpul cu mine."

Încercați să va priviti partenerul cu alti ochii . Putem uita uneori că partenerul nostru romantic este mereu in schimbare, la fel ca noi, și uneori dezvoltam idei fixe despre cine este el. Liniștea interioară este factorul cheie pentru aflarea celor mai bune momente din viața noastră . Desigur, dacă nu putem încă comunica cu noi insusi, dar ele au de multe ori să strige cu astfel de voci asurzitoare care nu le putem ignora. Eul nostru ne da întotdeauna în șoaptă instrucțiuni cu privire la ceea ce ar trebui să facem în continuare, fie pentru a schimba lumea sau doar schimbarea atitudinii noastre.

 Dacă suntem capabili pentru a auzi propriile noastre voci interioare la acest nivel subtil, aproape tăcute, avem tendința de a alege cursul prin viata care se simte cel mai binecuvântat și mai puțin traumatic. Acesta începe cu un comportament concret, fizic. Primul pas este pur și simplu de a sta jos, fără a misca, iar al doilea este de a respira. Acest lucru este atât de simplu (deși nu întotdeauna ușor), iar rezultatul este de a gasi pacae interioară și capacitatea de a naviga în condiții de siguranță prin viață. Neurologii stiu acum ca exista modele de respiratie care schimba starea creierului nostru, permițându-ne de a crea pur și simplu prin inspiratie si expiratie, calmul și pacea necesare pentru a supraviețui situațiilor dificile. Incercati acest lucru acum: Stai cu coloana vertebrală cât mai dreaptă posibil. Păstrați-vă spatele și gâtul aliniate astfel încât lumina sa găseseasca drumul său prin centrul coloanei vertebrale. Apoi, respira atât de profund încât întregul trunchi se extinde spre exterior. Umple plamanii, dar, de asemenea, extinde abdomenul. Goleste complet corpul de aer atunci când expirați și cât de repede repeati procesul din nou.

Mulți oameni trec prin viață si fără să vrea, așteaptă de la alte persoane lucruri pentru a afla ceea ce le face fericit, și apoi le asteapta de la ei. Din nou, mulți dintre noi nu suntem conștienți de exact ceea ce ne dorim, simțim un sentiment vag de lipsa sau gelozie despre norocul altora, sau un fel de gol interior, care cere să fie umplut.