Friday, August 22, 2014

Moda toamna 2014

Timpul zboara foarte repede în industria modei și se pare că opțiunile in aceasta toamna 2014 deja încep să apară. În cazul în care noua colectie de toamna Just Cavalli este o versiune prescurtată a ceea ce va urma în următoarele luni, noile opțiuni sunt cele mai probabile, vor fi pline de culoare și de distracție. Designerul a ales să pună printurile de animale sub semnatura casei de moda înapoi în lumina reflectoarelor după un sezon în care le-a ținut deoparte și amestecate cu mai multe opțiuni abstracte.

Senzualitatea si printurile interesante sunt caracteristicile definitorii a noii colectii Just Cavalli toamna 2014 . Designerul s-a inspirat din cultura persană, imbinand o multitudine de elemente interesante. Se pare că pentru domnul Cavalli feminitatea este întotdeauna alegerea preferata, chiar dacă el nu este timid in a include accente masculine în amestec. Având în vedere această tendință, devine evident de ce proiectele sale cele mai feminine sunt cele care atrag cea mai mare atenție. Cele mai superbe rochii Just Cavalli pentru toamna 2014 sunt, fără îndoială, stelele noii linie. Sexy fără a fi fără valoare și complexe, fără a fi copleșitoare, noile rochii sunt obligate să facă o declarație puternică de fiecare dată.



În același timp, influențe masculine adăuga echilibru la colectia de toamna 2014. La urma urmei, Cavalli nu este timid și un pic de duritate poate ajuta cu siguranță la transmiterea mesajului. Accente din piele, jachete biker , chic reinterpretate cu accente metalice reci și chiar haine supradimensionate sunt doar câteva dintre elementele care adauga un tremur modern la noua colectie.

Ca de obicei, secretul din spatele aspectului interesant este o combinație inteligentă între elemente diferite, de la mixuri de printuri de animale și accente metalice pentru printuri de animale și modele grafice . Accesorii alese intelept, paleta de alegere este mai restrânsă, de tip revolving și curele cu ținte.



Campania Dolce & Gabbana toamna 2014 aduce cele mai tari ansambluri ale etichetei in noul sezon . O autoritate adevărata atunci când vine vorba de dezvelirea directiilor de stil nou, eticheta surprinde pe toata lumea cu un mozaic bizantin opulent inspirate colectia de toamna 2013 , care a devenit instantaneu memorabil fiind una dintre liniile cele mai reprezentative ale saptamanei modei. Dar, în timp ce conceptele din spatele liniei ar putea fi noi și neașteptat, același lucru nu se poate spune despre cea mai recentă campanie Dolce & Gabbana.