Tuesday, July 29, 2014

Moda 2015 Barbati

De la Fashion Week pentru primavara / vara 2015 pentru barbati din Londra si din pistele de la Milano, câteva tendințe stau în mod clar ca si pionierii stilului anului viitor. Afla ce se mai întoarce și ceea ce face un debut dramatic, atunci când vine vorba de stilul pentru bărbați.

Descopera cele mai importante tendinte de la Fashion Week pentru primavara-vara 2015 pentru tendintele masculine , în scopul de a fi pregătit pentru anul viitor in tendinte de moda. Fie că sunteți adeptii stilurilor de sport sau preferati aspectul clasic și elegant, veți găsi cu siguranță o tendința potrivita.

Alb

În Londra, albul a fost la un loc proeminent în mai multe colecții, ceea ce face o necesitate pentru primăvara anului viitor. De la pantofi albi si teuri pentru costume și paltoane, aspectul imaculat este cu siguranta bazat colectiile arate de Alexander McQueen, Gucci, Versace, Christopher Lemaire și Lou Dalton. Acesta nu poate fi ușor de purtat, dar este cu siguranta la modă!



Stratificare

Una dintre cele mai importante tendinte pentru bărbați vine de la Milano Fashion Week , unde stratificarea a fost o componentă cheie a numeroase priviri. Amestecarea de diferite texturi creeaza un look fresh, asa ca nu-ți fie frică de a lasa teuri și tricouri sub haine, de anul viitor. Calvin Klein, Moncler Gamme Bleu și Andree Pompilio au folosit-o foarte mult pe pista.



Pantaloni largi

Dacă sunteți obosit de blugi skinny pentru barbati, vei iubi aceasta tendință . Sursa de inspiratie pentru libertate a izbucnit cu acesti pantaloni vazuti pe pista din anii '70, așa că nu-ți fie frică de a adăuga o notă de epocă pentru look-ul tau. Pantalonii largi pe picior au aparut în timpul show-urilor de la JW Anderson, Oliver Spencer, Agi și Sam, Topman design și James lung.


Combinatii de culori îndrăznețe

Cand vine vorba de culori, Ftendințele cele mai mari pentru barbati sunt îndrăznețe și luminoase. În Milano, designerii nu s-au temut de a prezenta combinații de culori care s-au ciocnit, dar încă mai lucreaza. Dsquared2, Katie Eary, Boglioli și Etro au îndrăznit contraste pe pista.



Cravate



O altă tendință mare de la Milano, cravatele care se potrivesc cu restul costumatiei ar putea ajunge ca una dintre cele mai definitorii alegeri de moda noi pentru sezonul viitor. De la Marc Jacobs și Salvatore Ferragamo pentru Gieves & Hawkes și Duchamp, cravatele s-au potrivit perfect la tricouri. Aspectul este cu siguranta proaspăt, deci, dacă sunteți în căutare pentru o abordare de modă pentru eleganță, nu ratați caceastă tendință.


Roz

Una dintre tendintele cele mai interesante masculine, rozul, a făcut senzație în Milano. În timp ce designerii s-au jucat cu rozul in moda pentru barbati pentru o lungă perioadă de timp, Versace și Jil Sander au mers pe ea. Etro a ales costume luminoase de culoare roz, la fel ca Versace, în timp ce alte branduri au folosit o nuanta mai moale.



Tricotaje



Tricotajele a fost o tendință de mare în timpul saptamanei modei pentru 2015, dar tricotajele in dungi au fost într-adevăr vedeta colecțiilor in această primăvară . Fie verticale sau orizontale, dungile sunt la mare căutarea ca o tendință majoră pentru anul viitor. Tendința a fost prezentata în mai multe colecții, de la Jonathan Saunders si James , la Pringle de Scorland, Missoni și Richard Nicoll.


Galben

Dacă vă plac culorile îndrăznețe, dar culoarea roz nu este potrivita pentru stilul tau, unadintre cele mai importante tendinte de culoare pentru bărbați este culoarea galbenă.


Asociat fie cu alb sau mai multe culori contrastante, galbenul a fost o mare parte din cele mai noi colectii de la Dsquared2, Topman design, DKNY si Burberry Prorsum.

Denim

În timp ce nu a lipsit într-adevăr de nicăieri, denimul a fost proeminent pe pistele de la Milano, care ar putea ajuta să se dezvolte într-o tendință cheie in sezonul următor. Pantaloni, dar, de asemenea, jachete, denimul a fost o afacere mare în timpul săptămânii modei, fiind văzut pe pista, la Bally, James lung, Tom Ford și colecțiile Prada.

Tunsori 2015