Thursday, September 25, 2014

Tunsori 2015

Fie că ați început deja trend-ul de cumpărături pentru 2015 sau nu, luati un pas mare înainte de a alege una dintre cele mai mari tendințe de tunsori si coafuri pentru a completa noul sezon de primavara vara 2015.

Descopera cele mai importante tendințe de par din 2015, de la cele mai tari coafuri vazute pe piste si pe covorul rosu si tendințele de culoare pentru noul sezon. Fie că vă place parul scurt sau lung, exista o multime de tendințe drăguțe de a alege .

Bob Casual

Bobul este din nou la moda, dar nu este versiunea bine definita în care fiecare fir de păr ar trebui să fie la locul lui. O nouă interpretare a bobului apare in 2015. Emma Stone a renunțat la buclele ei boho în favoarea bobului și Kristen Bell a ales textura acestuia.



Pentru un aspectu trendy, încercați bobul retro a lui Gemma Arterton , cu linii care amintesc de anii '60 și moda bob.

Coc Ballerina

Poreclit "off-duty balerina" tendința de par Harper Bazaar, are un aspect drăguț si este fără efort și totodata chic. Indiferent dacă preferați un nod top sau un coc mic, se poate adapta cu ușurință la una dintre cele mai fierbinti tendinte de par din anul 2015 pentru stilul și forma fetei. Uitați de cocurile elegante și du-te pentru versiunea Messier, văzuta  pe pistă în timpul Săptămânii Modei la Diane von arată Furstenberg, Prada, Roberto Cavalli și Altuzarra.

Coafuri retro



Dacă ați avut întotdeauna o slăbiciune pentru stilul retro, in acest an este este cel mai bun moment de a experimenta cu coafurile aniilor '60 care au o mulțime de farmec retro. Gucci, Nina Ricci, Oscar de la Renta, Versace s-au jucat cu ele pe pista. Coafurile retro au fost laterale,  cu breton și părți laterale adânci.

Coafuri cu carare pe mijloc

O tendință mult mai moderna, văzuta la Fashion Week la colectiile Chanel, Stella McCartney, Balmain, Valentino,și spectacole Balenciaga, partea centrală este cu siguranta una dintre cele mai importante tendințe de par pentru anul 2015. O parte bine definită este cheia de balansare acestei tendințe, dacă lucrați cu un aspect elegant sau cu rădăcini tachinate, cum ar fi la Zoe Saldana.


Împletituri



Si împletiturile au făcut un impact mare la Fashion Week, iar Jennifer Lawrence a fost primita pe covorul rosu cu o mulțime de laudă. Marc by Marc Jacobs, Givenchy, Emilio Pucci si Dolce & Gabbana au contribuit la această tendință. Răsturnările de situație sunt abordarea cea mai subtilă, dar vedeta impletiturilor este cu siguranta cea franceza.

Valuri boho


Toate onduleurile sunt frumoase indiferent dacă acestea sunt mari sau au o abordare mai subtilă. În timp ce buclele mari sunt un aspect adecvat pe covorul roșu, una dintre cele mai importante tendințe de par din 2015 sunt buclele mai moi, valuri boeme, așa cum se vede  pe pista in timpul prezentari de moda de la Chloe, Isabel Marant și Burberry Prorsum.

Cozi de cal



Cel mai important detaliu atunci când vine vorba de cozi de cal in acest sezon este faptul că acestea nu sunt niciodată simple. Fii creativa cu coada de cal sau găseste inspirație în colectiile de la Chanel, Valentino și Jonathan Saunders. Indiferent dacă preferați coada de cal  mare sau mica, adăuga unele detalii la ea, fie că este vorba doar o textură diferită .

Bucăți decupate





Coafurile scurte au, de asemenea, locul lor printre tendințele de păr pentru  2015 și tunsoarea decupată este cea mai in voga. Shailene Woodley, Anne Hathaway și Halle Berry au renuntat la tunsoarea pixie foarte scurta pentru una mai texturata și stratificata . De asemenea, ea se potriveste frumos cu un breton maturat, care poate adăuga un vibe retro.


Blond platinat


Când vine vorba de tendințele de culoare de par din 2015, blondul platinat este în preferinte. Văzut pe pista in timpul show-ului la Boss pentru femei, împreună cu Sass & Bide, părul blond platinat este la fel de fermecător ca celelealte tendinte. Alege nuanta perfecta de platină, care completează tonul pielii tale.

Tonuri de maro rosiatic

Dacă vreti o culoare mai inchisa, alege aceasta nuanta în scopul de a atinge pe una dintre tendințele de par cele mai măgulitoare pentru 2015. Inspirațe din culorile bogate toamna și se adaugă fie suvite de aur adânc sau rosu moale pentru părul de culoare închisă.