Thursday, September 25, 2014

Machiaj 2015 - tendinte

Indiferent dacă ați început sau nu să lucrati la garderoba voastra din anul viitor 2015, pregatiti-va pentru a încerca cele mai tari nuanțe de machiaj pentru noul sezon, atat pentru ochi cat și pentru buze.

Tendințele de culoare vă poate ajuta să va formati paleta de culori pentru noul sezon. Afla care sunt cele mai tari nuante in 2015, dupa ce au facut o impresie puternica la Săptămâna Modei.

Fard de Pleoape Albastru

După ce a devenit una dintre cele mai importante nuante de sezon primavara vara, albastrul continuă dominația de anul viitor. Dior și Kenzo sunt unele dintre cele mai mari branduri care au optat pentru a prezenta pista lor farduri superbe de pleoape albastre.

Indiferent dacă preferați un aspect simplu cobalt sau vrei mai mult dramă cu un fard de ochi albastru fum metalic, nu puteți fi neregulă cu această culoare pentru anul 2015.

Fard de Pleoape Gri


Non-machiajul a fost, de asemenea, o prezență puternică pe pista, griul devenind una dintre cele mai puternice tendinte de machiaj . Evidențierea și jocul cu lumini si umbre, folosind doar culori neutre si moi pot crea un aspect frumos și fără efort. Givenchy, Valentino și Erdem au folosit puterea griului, cu o nuanta mai deschisa amestecat în ea.

În timp ce nuantele nud clasice sunt cu siguranta in tendinte, Marc Jacobs a optat pentru o abordare mai îndrăzneață de a fi neutru si alege un fard de pleoape gri pur pe pista, completate cu dermatograf maro. Dacă credeți că griul este prea monoton, incepe să te joci cu griul, dar asigurați-vă că folositi, de asemenea, culori mai calde in machiaj, inclusiv piersica sau chiar roz moale.

Fard de Pleoape liliac


Purpuriul și liliacul sunt, de asemenea, printre cele mai tari tendinte de machiaj din 2015. Fie aplicat doar la partea de jos a pleoapei sau peste tot pentru un efect mai grafic, liliacul asociat cu nuante de gri sau alte nuduri s-a vazut pe pistă la Chloé, Diane von Furstenberg si Burberry Prorsum. Dacă credeți că violet este prea mult, opteaza pentru un liliac irizat și păstrați-l doar pe partea de jos a pleoapelor.

Fard de Pleoape Argintiu





Machiaj metalicul este cu siguranta o tendinta mare in acest sezon, dar aspectul cel mai la modă este cu siguranta cel argintiu. Vera Wang și Donna Karan au optat pentru smoky eyes argintii la Săptămâna Modei. Asocierea pleoapelor cu nuante de bronz, are, de asemenea, un aspect cald, care oferă rafinament fără a deveni prea vulgara.

Fard de Pleoape Verde



Nuantele de verde, mai ales metalice și sclipitoare, sunt, de asemenea, printre cele mari tendințe de machiaj de culoare. In timp ce Anna Sui amesteca tone de fard albastru și verde de ochi, cu buze îndrăznețe, Derek Lam și Altuzarra au optat pentru buze mai discrete.

Dermatograf Auriu

În timp ce Badgley Mischka a folosit dermatograf auriu, păstrând în temă tendințele metalice, aspectul cel mai sofisticat nu implică negru sau maro .

Buze de culoarea prunei



Culoarea prunei este una dintre cele mai sofisticate tendinte machiaj de culoare pentru buze. În timp ce Helmut Lang a optat pentru buze visinii, o prună mai moale este culoarea mai ușor de purtat in acest sezon. Încercați o culoare pură, dacă aveți buze subțiri și asigurați-vă că alegeți nuanta potrivita pentru tenul tau: mov , roz pentru pielea deschisa și nuanțe pe bază de albastru de prune pentru un ten mai inchis.

Buze bronz





Cele mai multe culori metalice s-au limitat la ochi, dar Rodarte a ales direct un bronz strălucitor.

Buzele rosii

Rosu saturat nu sunt chiar un nou trend, dar el sunt, de asemenea, o parte din tendintele de machiaj 2015. Zac Posen a experimentat pe pista cu rosu îndrăzneț cu ochi neutrii, cu o atingere de negru, în timp ce Anna Sui a asociat nuante de albastru și verde pentru ochi cu buze roșu puternic.

Tunsori 2015