Thursday, September 25, 2014

Cele mai bune parfumuri pentru femei

Multe parfumuri clasice sunt amețitoare cu notele lor puternice florale sau picante, dar nu sunt tocmai o alegere bună pentru o femeie moderna, care vrea sa se simta energizata de parfumul ei, dacă ea va fi la birou sau la jogging in parc.

Descopera cateva dintre cele mai bune arome proaspete pentru femei, care ofera un parfum curat și atrăgător într-o varietate de interpretări. De la parfumuri citrice la acvatic florale, luati privire la unele dintre cele mai bune alegeri pentru zi și noapte a unui parfum proaspăt.

Jo Malone Lemon Tart

Dacă vă place aroma de lamaie, apoi vă veți bucura cu siguranță acest parfum curat și proaspăt Eau Cologne de la Jo Malone. Lemon Tart oferă note puternice de citrice, cel mai distinct fiind de lamaie, cu prospetimea de lamaita si cimbru .


Clean Warm Cotton

Categoric unul dintre cele mai bune parfumuri cu arome proaspete pentru femei si este punct de vedere tehnic un mosc lemnos floral, dar Clean Fresh impresioneaza cu arome de citrice si note pe bază de plante. Dacă vă place un parfum cu o deschidere puternică, amestecul de citrice și lamaita nu va va dezamagi. Notele de mijloc sunt floare de portocal, împreună cu fructe de mare proaspete ,în timp ce baza amestecă împreună arome de mosc, ambra si feriga.

Diptyque Eau de Lierre

Un fermecător parfum verde floral lansat în anul 2006, Eau de Lierre are aroma proaspata de fructe verzi. Ivy, geranium și cyclamen sunt notele puternice, dar se dezvolta cu ajutorul mirosului de piper verde și lemn de trandafir, în timp ce notele lemnoase si mosc il pastreaza proaspat. Mirosul de frunze zdrobite este la fel de proaspăt și Diptyque oferă fără a face parfumul prea ascuțit.

Prada Infusion d'Iris



Chiar daca este un parfum oriental in inima lui, d'Iris face parte cu siguranță dintre cele mai bune arome proaspete pentru femei. Infusion d'Iris are un simt curat puternic si acest parfum Prada se deschide cu note de top de portocale, mandarine și galbanum, urmate de o esenta de iris, vetiver si cedru și o bază de benzoin și tămâie.


Salvatore Ferragamo Incanto Bliss

Un delicat parfum floral-fructat, Incanto Bliss se distinge cu prezența puternică florala din celelalte parfumuri din aceeiasi linia, oferind o interpretare proaspătă și strălucitoare unei veri acvatice. Notele fructate puternice de măr roșu, kumquat și yuzu sunt perfect potrivite cu cele florale (lotus și frezie, cu o atingere de trandafir), pe o baza de mosc si note lemnoase.

Banana Republic Classic


Parfumul unisex introdus în anul 1995 poate deține propriile sale laude ca fiind dintre cele mai bune parfumuri pentru femei. Daca sunteti in cautarea unei compozitii răcoritoare și luminoase, puteți alege Banana Republic Classic cu arome de grapefruit și clementine, împreună cu note verzi si bergamot. Inima lui introduce note de caprifoi și sering, în timp ce baza adauga mosc alb, note lemnoase și ghimbir.

Philosophy Amazing Grace

Un parfum floral cu o prezență puternică de citrice, Philosophy Amazing Grace este cu adevarat bun. Se deschide cu note de top de grapefruit, portocale mandarine și bergamota. Notele de mijloc sunt frezie feeric, împreună cu trandafir și iasomie. Baza sa este simpla de mosc si se potrivește perfect cu notele sale delicate, curate.

Ralph Lauren Big Pony Blue

De asemenea, cunoscut sub numele de "Big Pony 1", Ralph Lauren este primul din seria Big Pony si poate fi considerat unal dintre cele mai bune arome proaspete pentru femei, chiar daca aceasta se alimentează cu lemn. Curat și proaspăt, cu doar un indiciu de grapefruit. Perfect pentru aer liber, Big Pony Albastru este tineresc, dar mai potrivit pentru uzura de zi.

L'Occitane Rose 4 Reines





Dacă eviti parfumurile florale, deoarece sunt prea puternice incearca L'Occitane Rose 4 Reinnes . Acest parfum curat se deschide cu note de top de coacăz negru și roșu, împreună cu bergamota și violete. Inima sa este format din 4 tipuri de trandafir: marocan, bulgar, turc și Grasse. Notele de bază sunt lemn de santal si heliotrop.

Acqua di Gioia by Giorgio Armani





Lansat în 2010, Giorgio Armani Acqua di Gioia  este acvatic floral si unul dintre cele mai bune parfumuri cu arome proaspete pentru femei. Inspirat din vacanța de vară în insulele mediteraneene, se deschide cu note de lămâie și mentă, urmate de piper roz, iasomie și bujor, pe o bază de cedru dulce.