Wednesday, September 24, 2014

Moda 2015 femei

Aducerea de detalii noi și interesante și reinventarea clasica, cele mai noi colectii de la New York Fashion Week au stabilit moda de anul viitor 2015, de la culori si forme pentru încălțăminte și accesorii.

Descopera cele mai tari tendințe de la New York Fashion Week și afla ce influente vor modela moda din primăvara și vara anului viitor. Aici sunt tendințele care ar trebuie sa le afli:

Stratificarea

Fiecare pista include un pic de stratificare, dar există cu siguranță o tendință mare care vine in primăvara anului viitor în funcție de colecțiile prezentate la New York Fashion Week. Stratificarea, împreună cu țesăturile drapate, plisate și îndoite fac un impact mare pe pista, mai ales în nuante neutre si nuante mai moi.

Rag & Bone, Rosetta și marca de lux de la Mary Kate și Ashley Olsen, toate au prezentat stratificarea rece pentru primăvară.

Alb pe alb



Dacă există o singură culoare principala care duce la pachetul printre primăvară 2015 de la New York Fashion Week, este cu siguranta albul. Combinat cu tendința de stratificare, alb pe alb a făcut o pata mare în colecțiile din Prabal Gurung, BCBG Max Azria, DKNY și Victoria Beckham. Albul clar și curat, cu linii puternice, va fi una dintre cele mai importante tendinte de primăvară - vară de anul viitor.

Imbracaminte sport



Purtarea pe strada a unor haine de gimnastică poate fi dificil, dar destul de multe branduri au inclus-o la New York Fashion Week. LAMB și Lacoste au avut mereu un aer sportiv, dar a devenit si mai puternic in acest sezon, în timp ce Alexander Wang și DKNY au transformat într-adevăr colectia intr-una de sport iconic în bucăți foarte ușor de purtat și la modă.

Carouri

În cazul în albul este culoarea anului 2015, atunci carourile este amprenta viitoare de alegere a modei. Este una dintre cele mai puternice  tendințele din New York Fashion Week, din moment ce acesta a fost prezentat într-o mulțime de colecții, în mai multe combinații de culori diferite, dar mai ales în alb și negru. Michael Kors, Diane von Furstenberg, Altuzarra și Oscar de la Renta,  toti au foslosit carourile , punând astfel capăt dominației de printuri florale.

Jachete supradimensionate





Acesta nu poate fi cea mai proaspeta tendința, dar jacheta supradimensionată este încă in tendinte pentru primavara / vara 2015 și a fost  discontinua în multe colecții. De fapt, din ce in ce mai îndrăzneata, coborând la lungime. Jason Wu, Thom Browne și Teoria au prezentat cele mai interesante sacouri supradimensionate, dar mulți designeri au prezentat nenumărate variante ale acesteia, inclusiv o versiune fără mâneci.

Pantaloni evazati


Blugi skinny sunt oficial morti și pantalonii evazati retro sunt printre cele mai mari tendinte din primăvara anului 2015 de la New York Fashion Week. Coach, Derek Lam, Rebecca Taylor și Diane von Furstenberg au folosit pantaloni evazati, care sunt perfecti adaptati la solduri.

Tricotaje

Puloverele ar putea ajunge ca una dintre cele mai mari tendințe în primăvara anului viitor, deoarece tricoturile speciale pentru vremea mai caldă au preluat pista. Cele mai sofisticate care au aparut in timpul showului au foat prezentate de Victoria Beckham și Tory Burch .

Cristale Swarovski

Cristalele Swarovski sunt, de asemenea, printre tendintele de primăvara 2015 din New York Fashion Week, prezentate în moduri noi și interesante.

Topuri bandeau



Au fost prezente in colectiile lui Alexander Wang, DKNY, Marc by Marc Jacobs și Diane von Furstenberg care le-au prezentat într-o varietate de modalități proaspete.

Pantofi de dantela

Când vine vorba de pantofi, aspectul dantelat este cu siguranta una dintre cele mai mari tendinte de primăvară 2015 de la New York Fashion Week. De la sandale plate la cizme cu șireturi lungi, această tendință de încălțăminte a apărut pe pistă în colecțiile lui Michael Kors, Tibi, Cynthia Rowley, Nonoo și Thakoon.

Tunsori 2015