Thursday, September 25, 2014

Modele de unghii 2015

Unele tendințe de modele unghii sunt tranzitia de toamna-iarna la primavara vara 2015 , dar cele mai recente colectii au introdus, de asemenea, câteva rotiri nou pe aspectul clasic. Descoperă cele mai mari tendințe de unghii pentru anul 2015 și alege manichiura care funcționează cel mai bine cu stilul tau.

Din două tipuri de modele de unghii metalice și un model de unghie pe un singur deget, acestea sunt cele mai mari tendințe care ar trebui să le încercați pentru a menține manichiura la zi pentru anul 2015 .

Unghii Nud



Dacă vă place să va păstrati unghiile subtile, există două tendințe mari atunci când vine vorba de unghii nud pentru anul 2015. Aspectul nud pur a fost văzut pe piste la Diane von Furstenberg, Rodarte și Helmut Lang . Dacă doriți mai degrabă o nuanta mai opaca, nuda, Alexander Wang, Carolina Herrera, Oscar de la Renta si Kate Spade au dovedit cât de elegant poate fi acest aspect de unghii.


Unghii in nuate de rosu inchis

Când sunteți în căutarea unghiilor perfecte pentru primavara 2015, alege un rosu inchis. Rosul profund, de la tonuri de vinuri la Mahon saturat sunt printre cele mai importante tendințe de unghii pentru 2015. Aspectul a fost prezentat de branduri ca Burberry , Kenneth Cole , Rebecca Minkoff și Nicole Miller. Dacă credeți că este prea întuneric pentru toate unghiile, puteți asocia cu ușurință un rosu profund cu alte culori, chiar si cu o parte nud pe aceeași unghie pentru a obține un look trendy.

Linii geometrice



Fie perfect paralele cu cuticulele sau linii geometrice diagonale, puternice, sunt cu siguranta o mare parte din repertoriul de unghii prezentate în timpul Săptămânii Modei din New York, Londra, Paris și Milano. Liniile diagonale nu trebuie să fie simetrice pe fiecare unghie și amestecarea aceastei tendințe cu culori metalice, așa cum a făcut Unt Londra pentru spectacolul Lela Rose, este un sfat mare pentru un aspect și mai dramatic.

Alb stralucitor

Karen Walker , Zero +, Maria Cornejo au prezentat unghiile albe si luminoase pe piste, dar dacă nu vă place aspectul imaculat, puteți utiliza în continuare una dintre cele mai tari tendințe de unghii pentru 2015 , Nellie Partow care s-a oprit la alb , asa ca alege doar nuanta perfecta de alb în funcție de cât de mult vrei ca manichiura ta să iasă în evidență.


Unghii multicolorate



Cynthia Rowley a dovedit că unghiile curcubeu pot arata la fel de sofisticat ca orice alta manichiură. Nu face greseala de a gândi că înseamnă că puteți aduna 7 nuante pe fiecare unghie. În schimb, opreste-te la un maxim de doua nuante pe unghie și alege tonuri complementare înainte de a trece la următoarea combinație de unghii și culori.

Unghii asimetrice



Vaccarello și Zimmerman s-au jucat cu proporții diferite pe fiecare unghie, unele fiind pictate aproape cu totul, cu excepția vârfului, în timp ce altele, de la aceeași mână , tocmai vârful de culoare. Nu vă fie teamă de a face fiecare unghie diferita, atâta timp cât vă păstrați liniile în același unghi.


Marmorat


Având în vedere că tendințele de unghii pentru 2015 sunt mult mai variate decât de obicei, asumati-va un risc și încercati efectul de marmora rece folosită pentru creatiile pistei de spectacol . Creați-vă propriile modele psihedelice cu o nuanta metalica și una pastelata.

Unghii aurii

Naeem Khan, Proenza Schouler și Marra Hoffman au adus aceste unghii la un nivel cu totul nou in acest sezon, cu fiecare combinație . Alege o nuanta aur opac pentru un look cu adevarat dramatic și elegant.



Nail Art pe degetul inelar

Dacă nu ești pregătita pentru model pe fiecare unghie, încercați una dintre tendințele de unghii mai subtile pentru 2015 și păstreza arta limitata la degetul inelar. Jenny Packham, Degen și Erin Fetherston au prezentate modele de unghii doar pe deget inelul în timpul Fashion Week.

Tunsori 2015