Friday, September 26, 2014

Horoscop Noiembrie 2014 Varsator

Noiembrie 2014 Horoscop Varsator: Dragoste si cuplu

Relatii Varsatorului vor înflori în noiembrie 2014 . Este vorba despre relații în general: vei socializa mult, veți întâlni oameni noi și înceapi noi prietenii. Vei simti un impuls, un curent care ii va atrage pe ceilalți, iar alții au aceeași tendință . Varsatorul va trece printr-o perioadă dinamică, constructivă, de cooperare în aspecte practice, dar, de asemenea, de comuniune mentală și spirituală. Noiembrie 2014 va fi un moment bun pentru a face planuri și să te alături partenerului, cu scopul de a realiza un proiect comun. Dacă sunteți în căutarea sufletului pereche , vă puteți întâlni cineva cu aceeasi viziune ca tine, aceeași minte originală. La nivel pasionat și sexual, ar putea fi o dilemă, uita-te pentru unele răspunsuri sau revino la unele probleme mai vechi.


Noiembrie 2014 Horoscop Varsator: cariera si bani

Marte, stapanul casei Varsatorului a carierei, va fi într-o casă norocoas ași va forma un trigon de foc superb cu Jupiter și Uranus. Combinația va emana o mulțime de energie și va permite realizarea unor lucruri mari, importante. Cu toate acestea, noiembrie 2014 nu favorizează dezvoltarea independentă a Varsatorului, dar numai ca parte a unei echipe. Ceilalți vor fi principalii jucători și numai la partea lor va avansa, va putea să zboare. Prin alții ne referim la colaboratori, asociati, colegi, protectori, clienti, public, etc. Este de așteptat ca noi contracte să apară și este, de asemenea, posibil să se implice foarte activ în acestea chiar joacă rolul de lider într-un grup sau organizație. În noiembrie 2014 veți primi bani, destul de multi, dar ar putea exista, de asemenea, unele probleme în relația cu băncile, companiile de asigurări sau alte instituții financiare.

Noiembrie 2014 Horoscop Varsator: Fitness si echilibru psihic

Vei fi intr-o forma fizica mare și veii avea moralul admirabil tot parcursul lunii noiembrie 2014. Vei fi conectat, animat continuu, iar mintea va lucra foarte brusc. Veți experimenta o stare oarecum supraexcitata și au putea exagera în unele privințe. Atenție la excese, pentru că ele te pot afecta! Fii atent mai ales atunci când călătoriți! Eclipsa de Luna poate aduce Vărsătorii la unele riscuri de incidente sau accidente. Suporta convingerile tale cu moderație și nu spune lucruri pe care le-ai putea regreta!