Friday, September 26, 2014

Horoscop Noiembrie 2014 Capricorn

Noiembrie 2014 Horoscop Capricorn: Dragoste si cuplu

Venus, planeta iubirii, în cea mai înaltă poziție din horoscopul solar (a zecea casa in Capricornului) va pune in evidenta masiv farmecul tău, cu beneficii atât la nivel sentimental și în cel social. În noiembrie 2014, puteți beneficia de popularitate datorită relației de cuplu sau partenerul vă poate ajuta să iesiti în evidență sau de a avansa ierarhic. De asemenea, este posibil ca vei fi atras de oamenii cu o imagine bună, care au o putere și prestigiu. O afacere sentimentala rezultata din interacțiunea profesionala nu va fi exclusa. Pe de altă parte, eclipsa de Luna din noiembrie 2014 prefigurează evenimente neobișnuite care privesc relatia de familie sau de acasă. O schimbare bruscă va fi posibila sau o decizie bruscă în ceea ce privește coabitarea sau de administrarea de bani comun.

Noiembrie 2014 Horoscop Capricorn: cariera si bani

Cariera Capricornului va fi marcată de relații pe tot parcursul lunii noiembrie 2014, colaborarile vor dobândi mai multă importanță, contactele sociale pot ajuta atunci când se încearcă să se rezolve unele probleme și ele pot contribui chiar la succes, vei avea ceva decizii pe baza unor impulsuri sentimentale sau, dimpotrivă, vei face alegeri sentimentale în funcție de obiectivele profesionale. Altfel, noiembrie 2014 poate aduce oamenilor Capricorn oportunități neașteptate, din evenimente obișnuite, noutati sau modificări. Acest lucru va fi pentru că Venus, stapanul casei Capricornului de carieră, este conectat la ambele eclipsele în luna noiembrie (o eclipsa de Luna si o eclipsa de Soare) și este implicat în aspecte care aduc surprize și reconfigurari. În noiembrie 2014 banii Capricornului vor veni prin alții (parteneri, colaboratori, protectori, familie) și din acțiuni discrete / secrete.


Noiembrie 2014 Horoscop Capricorn: Fitness si echilibru psihic

Exista o cantitate serioasă de stres păstrat in tine, pe contul de cariera, cazare, familie, părinți, proprietăți. Marte, situat în casa ta de pericole subversive, va expune Capricornul accidentelor și imunitatii mai slabe, cu riscuri de infecție, inflamație, etc. La rândul său, Mercur, stapanul casei Capricornului de boli, va începe mișcarea sa retrograda. Astfel, în noiembrie 2014, vă recomandăm să aveti grijă de voi, pentru a reevalua sănătatea și stilul de viață. Nu vă bazați pe alții prea mult! Oamenii, uneori, se răzgândesc sau uita ceea ce au promis.

Horoscop Noiembrie 2014