Friday, September 26, 2014

Horoscop octombrie 2014 taur

Ați putea fi sau face modificări la locul de muncă / profesie, în relațiile cu colegii și colaboratorii, sănătate și dietă. Ar putea să fie ceva efort menta, sau dificultăți poate financiare, în special cu privire la plățile care au avut loc, care sunt încă în curs, salarii, funcționari, beneficii de sănătate și angajați sau poate, o datorie de rău și / sau un cec. Sa ai bunovointa pentru a ajuta și servi sau plăti dividende, atât materiale cât și în ceea ce privește un factorul "bun-simt". Nu vă așteptați la recunoștință și apreciere - doar mergeți mai departe și faceti ceea ce trebuie făcut. Această fază prezintă o oportunitate de a scăpa de ceea ce nu funcționează în viața ta, în timp ce, de asemenea, descoperi ceea ce este bun. Ai putea căuta distincție și să depui eforturi spre perfecțiune în munca ta. Eficiența ar trebui să fie obiectivul dvs. acum.

Te-ai putea simți neobișnuit de romantic și pasional. Aceasta este o etapă bună pentru a te exprima creativ prin intermediul afacerilor sau altor preocupări. Ai putea face unele cunoștințe publice care fac bine la linia de afaceri / profesie sau calea vietii. Sexul opus ar putea juca un rol important în viața ta. Stimuleaza lucruri / dorințe - sentimente romantice, materiale și activități plăcute in atenția dumneavoastră.

Mai aproape de casă, te vor privi cu bunăstare sefii si superiorii, rudele mai în vârstă și, desigur, părinții și socrii. Relațiile cu funcționarii, angajații, colegii și subordonații, plățile efectuate, salariile și notițele, chiar dând de instituții caritabile sunt aspectele importante ale scenei banilor. Stabilirea unui mediu de lucru fericit și armonios prin relații de prietenie cu colegii sau curatarea zonei de lucru este focalizat. Ai putea găsi că talentele sau abilitățile dumneavoastră sunt deosebit de apreciate. Activitățile romantice și sociale pot gravita în jurul mediului de lucru.

Scenariile neplăcute sunt posibile. O posibilitate ar putea fi conflictele de egou în ceea ce privește bunurile deținute în comun sau bani. Argumentele cu partenerii de valori sau bunurisunt posibile. Ocazional, acest lucru ar putea aduce o situație de urgență sau final de vreun fel. Știrile neașteptat te-ar putea deranja sau sa te atinga profund. Ar putea fi un timp de separare, numindu-l divorț sau destrămarea unui parteneriat de afaceri. Impozite, credite, asigurari, testamente și astfel pot fi o sursă de preocupare și activitate. Fii foarte atent la cheltuielile prea multe cu cărțile de credit.

Dragostea este în aer și veți dori să faceti cele mai multe de acum. Există o unitate de bază de a aprecia și a gusta de viață. Ești într-o stare de spirit iubitor, pasionat, iar dacă nu ai iubit pana în acest moment, faceti ceva frumos, delicios și atractiv în orice domeniu. Toate actele creative sunt favorizate acum.