Friday, September 26, 2014

Horoscop Octombrie 2014

Horoscop Octombrie 2014 Berbec

Acum, in octombrie 2014 accentul se mută pe oameni și relații, de la personal la relatiile platonice si profesionale. Vă veți da seama că pentru a vă ajuta să atingeti succesul , oamenii trebuie să fie rectificati. Va trebui să fie ascuțiti la minte și alerti, în scopul de a identifica potențialele (sau chiar realele) amenințări la bunăstarea si progresul dumneavoastră. Aceasta nu se poate întâmpla, dar este bine să fii pregătit. Cu toate acestea, această lună va aduce îngrijire și partajare, care are legături strânse cu cei dragi si un sentiment general de atât comuniune cat și de mulțumire. Accentul se pune pe "noi", mai degrabă decât "mine". Acest lucru poate fi un moment deosebit de a te ocupa de persoanele care consulta sau lucreaza cu clientii tai.

Aveți acum o capacitate ingenioasa de a rezolva problemele și ai tendința de a lua măsuri intuitive atunci când este necesar. Te simti mai pozitiv cu privire la abilitatile tale si lq judecata. Sunteți mai în măsură să vă afirmati fără nici un deranj. Este timpul să iei o inițiativă, de a aplica încrederea dumneavoastră și atitudine pozitivă față de ceva util. Unii dintre voi sunt cu siguranta de viață și se complac pasiunilor, fără a merge prea departe.

Apeleaza la tine mai mult decât la activități de grup sau mai multe asociații ocazionale. Dacă esti singur, esti mai mult decat de obicei dornic de a intra într-o relație devotata. În general, sunteti flexibili cand vine vorba de sentimentele voastre - foarte dispuși să negociati și să faceti armonie. Sarcina ta este de a nu căuta dragostea, ci pur și simplu pentru a căuta și de a găsi toate barierele în tine pe care le-ai construit împotriva ei.

Nivelurile de energie sunt ridicate. Prin urmare, ai timp și, de asemenea, înclinația clara să te gândesti la proiecte pentru cresterea in viitor. În plus, există un plus de noroc, succes în asociații și bucurie, atât în ​​viața conjugală și domestică.

Este un moment extraordinar pentru promovarea ideilor și punctul de vedere al dumneavoastră, deși ar putea lucra împotriva ta. Dacă nu puteți călători, vei simti ca vei face acest lucru sau cel puțin o călătorie în mintea ta, pur și simplu pentru că aveți o dorință mare de a va extinde orizonturile într-un fel. O mișcare, de transfer sau mutarea de la distanță considerabilă este posibila. Atenție la activitatea de agrement, excursii , idei noi .