Friday, September 26, 2014

Horoscop Gemeni Octombrie 2014

Aceasta luna octombrie 2014 este o perioadă foarte jucausa a anului, atunci când sunteti inspirati creativ și emoțional. După o perioadă de autoprotectie, sunteți acum mai spontan și mai dispuși să va asumati riscuri. O fază bogata, rodnica și fericit avine la tine și iți place. Condimentul de viață este acolo pentru tine în varietatea de interese, activități și sentimente pe care sunteti obligati de a le experimenta in această lună. Nu zbura prea sus sau prea departe - miscarile riscante, nechibzuințe, supraîncrederea că nimic nu poate merge prost este temerara. Exista pericol sau un posibil accident poate fi ascuns. Asumarea de riscuri, speculații trebuie să fie evitate. De asemenea, aroganța într-o afacere a inimii care te-a rănit este de evitat.

Aveți tendința de a acționa și de a reflecta în mod automat și ați putea deveni ca o "carte deschisă" acum. Este un moment favorabil pentru rezolvarea problemelor și pentru a lucra la imbunatatirea abilitatilor tale. Circumstanțele sunt de așa natură încât trebuie să te obișnuiesti cu comunicarea sau cu călătoria. Ai tendinta de a spune ceea ce crezi acum. Țineți minte că ceea ce spui sau scri acum are un impact, pentru ceva mai bun sau pentru mai rău!

Dragostea (și pofta), este în aer. Poti porni magia chiar fără a ridica un deget. Interacțiunile mai afectuoase și apreciative cu copiii dvs. pot, de asemenea, sa fie la maxim. Puterile tale de magnetism / atracție vor vedea noi culmi in această lună. În acest moment, stiti cum să vă poziționați în cea mai bună lumină, în scopul de a face o impresie bună asupra altora. Orice poveste de dragoste care a început acum va fi caracterizata prin dinamism bun, emoție și o cotă echitabilă!

Ești nerăbdător cu asumarea unui rol important sau agresiv într-o asociație sau o relație. Esti in cautarea de aliați și în formarea de noi parteneriate. Puteți găsi chiar că pareti să aveti nevoie de ajutorul cuiva pentru a realiza obiectivele. Relatiile personale apropiate sunt pline de viață - pline de conflicte și rezoluții sau reconcilieri. Fii constient de ceea ce tu si partenerul tau vreti pentru voi înșivă și ceea ce vrei de la relație.