Thursday, October 2, 2014

Horoscop Noiembrie 2014 Sagetator

Noiembrie 2014 Horoscop Sagetator: Dragoste si cuplu

Mercur, conducătorul Sagetatorului a casei de cupluri, se va afla in miscare retrograda, astfel încât viata de cuplu, în noiembrie 2014, nu va fi tocmai ușoara. În noiembrie 2014 este posibil ca accentul sa se mute înapoi la unele situații mai vechi, care nu au fost stabilite la momentul potrivit, pe care veți avea nevoie pentru a le analiza si o problemă în detaliu din nou, cu ezitare și modificări ale inimii sau care vin peste tine ca si necazuri mici, lipsa de sincronizare sau defect de evaluare. Oricum, veti avea puterea de a merge cu gratie peste inconveniente, care va vor netezi cu o atitudine prietenoasă, caldă și optimista. Ar fi păcat să faci altfel, deoarece noiembrie 2014 este, totuși, o perioadă bună pentru a te distra împreună cu partenerul, de a participa la activități sociale comune și de a face planuri de viitor împreună.

Noiembrie 2014 Horoscop Sagetator: cariera si bani

E timpul pentru actiune! Marte va fi in Sagetator, cu mai mult dinamism și mai multă inițiativă. În noiembrie 2014 vei avea nevoie de mai mult decât oricând să te manifesti energic, de a lupta pentru ceva, pentru a dovedi calitatile tale, de a iti impune punctul de vedere, pentru a coordona. Deoarece Marte va forma un trigon frumos cu Jupiter, conducătorul Sagetatorului și cu electrizantul Uranus, energiile vor fi bine canalizateă, eforturile vor avea rezultate frumoase și noi orizonturi se vor deschide pentru tine, gata pentru a fi explorate și cucerite . În noiembrie 2014, vor exista noi provocări, dar este posibil ca proiectele mai vechi sa revina în atenție, proiecte care au fost odată întrerupte sau abandonate. Financiar, veti beneficia de un anumit confort, dar nu este recomandate pentru a va lua riscuri.


Noiembrie 2014 Horoscop Sagetator: Fitness si echilibru psihic

Cu Marte in Sagetator vei fi într-o formă de top, plin de forta, neobosit și foarte activ, cu atât mai mult ca Jupiter în Leu și Uranus în Berbec te vor hrăni, de asemenea, cu energie în mod constant. Pentru un echilibru fizic și mental bun, în noiembrie 2014, vă recomandăm să faci exercitii mai mult decât de obicei. Sănătatea Sagetatorului va trebui să fie monitorizata mai atent în ultimul decan din noiembrie 2014. Fii calm și fără grabă!

Horoscop Noiembrie 2014