Monday, October 6, 2014

Horoscop Noiembrie 2014 Scorpion

Ai avut, probabil, vremuri mai fericite decât acestea și probabil, vei avea din nou. Pentru moment, noiembrie 2014 nu promite Scorpionilor multa fericire la nivelul relațiilor. Venus, planeta iubirii si stapanul casei Scorpionului de cupluri, nu va fi foarte generos cu favoruri. . Situat în casa a XII-a, Venus prefigurează singurătate, deziluzii, situatii confuze sau în cel mai bun caz, inactivitate pentru săptămâni în care nimic notabil nu se întâmplă . Seara zilei de 23 noiembrie 2014 va aduce un fenomen neobișnuit, o eclipsa de Soare va avea loc în Scorpion , în colaborare strânsă cu Venus, care tocmai a sosit în Scorpion. Este o configurație care anunta un final foarte interesant al lunii, marcata de pasiune, atitudine impulsiva și surprize.

Noiembrie 2014 Horoscop Scorpion: cariera si bani

Noiembrie 2014 va fi o lună extraordinara pentru oportunitățile de carieră care le va oferi oamenilor Scorpion. Aspectul armonios dintre Jupiter și Uranus, ambii situati în casele profesionale ale Scorpionului, vor fi canalizate de Marte, situat casa Scorpionului de bani, care formează un trigon de foc minunat cu Jupiter și Uranus, purtător de noroc, dezvoltare și realizare financiară. Vei fi, probabil, patronul astfel de realizari, pentru care ati muncit din greu pentru o vreme, cu discreție, poate chiar in secret. Asta nu e tot, deși. Asteptati-va ca soarta să te ia prin surprindere și pentru ca norocul să vină de-a lungul lunii atunci când și acolo unde te aștepți mai puțin! Practic, astfel încât să poti beneficia de condițiile astrale favorabile în noiembrie 2014, va trebui să fii îndrăzneț și să urez bun venit schimbărilor.


Noiembrie 2014 Horoscop Scorpion: Fitness si echilibru psihic

Cu o eclipsa de Luna in casa Scorpionului de boli și cu un Soare in eclipsa exact în Scorpion, în noiembrie 2014 nu ar trebui sa concepi un copil. Scuteste-te și, dacă știți că suferiți de boli sau de vulnerabilitate sau dacă observați ceva în neregulă cu modul în care corpul tau lucreaza, vă recomandăm să consultați un medic foarte curând și să urmezi tratamentele exact. Feriți-vă, după cum puteți , sa ajungeti cu complicatii neobisnuite sau bruste !

Sfaturi pentru Scorpion in noiembrie 2014 : Urmați-va ambitiile tale cu curaj! Aveți posibilitatea să le îndepliniti.