Tuesday, October 7, 2014

Tendinte moda 2015

După Mercedes-Benz Fashion Week New York, care a uprezentat noile tendințe interesante pentru primavara / vara 2015, Londra deține propria sa colectie cu o varietate de idei interesante propuse pentru anul viitor .

Urmareste cele mai importante tendinte de primăvară 2015 de la Londra Fashion Week, de la tendintele de haine, incaltaminte, coafuri si machiaj. Afla ce designeri britanici au adus noile tendinte de anul viitor.

1 Ultra StrălucitorCulorile Metalice nu a avut o prezență deosebit de puternică pe podiumurile din New York, dar la London Fashion Week au făcut o senzatie mai mare. Tom Ford și Mary Katrantzou au condus pachetul de designeri care au optat pentru strălucire metalică în moduri diferite.


Ford a optat pentru argintiu și auriu, pentru ambele rochii mini si rochii de cocktail, în timp ce Katrantzou a amestecat aspectul metalic cu detalii de sarpe.

2 Imprimeuri Florale

Una dintre cele mai mari tendinte de primăvară 2015 de la Londra Fashion Week, imprimeurile florale nu pot fi cu totul originale, dar o multime de designeri au găsit un nou mod de a le interpreta, mergand pentru un vibe retro din anul 1970. Au prezentat imprimeurile florale in combinatii indraznete, în broderie florala la Marchesa. Alti designeri care au folosit imprimeurile florale îndrăznețe ii includ pe Simone Rocha, Jonathan Saunders si Matthew Williamson.

3 Stilul non-conformist


Dacă nu sunteți nebune dupa culorile metalice elegante sau printurile mari de flori, s-ar putea sa va placa modele mai non-conformiste de la Londra Fashion Week. Designerii au prezentat funde mari pe capul modelelelor, în timp altii se joacă cu volume, texturi si culori contradictorii. Richard Nicoll și Bora Aksu, de asemenea, s-au jucat cu elemente fantastice în proiectele lor, umplând pista cu noncomformism.

4 DungiFie verticale sau orizontale, dungile sunt cu siguranta una din tendintele majore ale anului de la London Fashion Week. Preen a experimentat cu dungi în culori primare pe negru și Jonathan Saunders, de asemenea, cu dungi albastre pe negru. Giles și Topshop Unique amesteca, de asemenea, o multime de culori în dungile lor, de la pantaloni la jachete.

5 Sport Luxe


Trecerea de la New York la Londra, sursa de inspiratie sport pentru moda este de cotitură a fi una dintre cele mai importante tendințe pentru primăvară / vară 2015 . Inspirațiile literale includ treninguri Amanda Wakeley și Pringle ,mici rochii albe din Scoția, cu un vibe de tenis puternic. Alti designeri, cum ar fi Jean-Pierre Braganza a optat pentru jachete sport cu printuri indraznete.

6 Culori indraznete

În timp ce unele dintre modelele florale au facut aluzie la pasteluri, culoarea puternica este cu siguranta printre cele mai bune tendințe de la Londra Fashion Week. Culorile nude au avut locul lor, dar culorile primare au făcut o declarație curajoasă în timpul pistei arată de Roksanda Ilincic și Burberry Prorsum.

7 Incaltaminte cu talpa joasa


Nu trebuie să renunțati la tocuri în curând, dar pentru primăvara anului 2015, te poate simți atât elegant cat și confortabil, cu o mare varietate de sandale plate.

8 Totul Alb


După NYFW, unde a fost prezent albul constatat, un loc de top in randul tendințelor de la London Fashion Week2015 a fost totul alb. Multi designeri au optat pentru aspectul stratificat, primul vazut la Fashion Week, inclusiv la Pringle of Scotland și Amanda Wakeley, în timp ce Erdem și Bora Aksu au asociat piesele complicate albe cu creații gri sau lucioase.

9 Cararea de par pe centru


Dacă există o tendință majoră de par de la Londra Fashion Week, este cu siguranta partea centrală. Acesta a stat la baza multor priviri reci, inclusiv impletituri . Indiferent de textura parului tau, partea centrală este o necesitate in primavara anului viitor, prezentata de designerii de la Marchesa și Thomas Tait la Erdem, Christopher Kane si Paul Smith.

10 Machiaj natural


Machiajul simplu si natural a făcut, de asemenea, o senzație printre tendințele de la Londra Fashion Week. Erdem a prezentat un ten înrourat, datorită unui fond de ten potențiator, în timp ce alți designeri au avut o abordare mult mai subtila. Mary Katrantzou a păstrat un machiaj foarte minim, în timp ce Preen a avut o interpretare unică in aspectul natural, prin adăugarea de pistrui falsi pe toate modelele.