Thursday, October 9, 2014

Horoscop Noiembrie 2014 Balanta

Noiembrie 2014 Horoscop Balanta: Dragoste si cuplu

Se transformă pe neașteptate, se poate întâmpla întotdeauna - aceasta ar fi motto-ul din noiembrie 2014 în ceea ce privește Balantele. Venus, planeta iubirii, va fi in Balanta, care duce la creșterea nevoilor tale afective și la capacitatea ta de a atrage, ceea ce face cuplul și viața amoroasă sa aiba un accent deosebit. Există semne însă că se sugerează posibile schimbări, evoluții surprinzătoare, evenimente importante: eclipsa de Luna, care va avea loc în casa Balantei de cupluri, dar, de asemenea, câteva opoziții mai degrabă revolutionare pe axa Balanta de relatii. În același timp, Marte, stapanul casei Balantei de cupluri, va forma un trigon mare cu Jupiter și Uranus, iar acest lucru este de bun augur. Prin urmare, noiembrie 2014 va aduce Balantelor o viață sentimentală plină, chiar agitata, cu elemente noi, provocatoare care vor interfera cu o viata sentimentala, care va găsi în cele din urmă în mod corect, în ciuda faptului că acesta va fi experimentat o anumită lipsă de echilibru.



Noiembrie 2014 Horoscop Balanta: cariera si bani

Noiembrie 2014 va fi o lună bogată în activități și contacte, care va va tine la curent activ. Marte va întări spiritul și mintea Balantelor, le doteaza cu capacitatea de a convinge și un spirit foarte viguros de inițiativă. Împreună cu Jupiter și Uranus, Marte vă va îndemna să va planificati acțiunile în care ii vei mobiliza pe ceilalți, precum și ceea ce vă va aduce satisfacție, deși acestea vor fi destul de obositoare. Nu te astepta ca lucrurile sa lucreze mereu cum ați planificat! Eclipsele în luna noiembrie 2014 (o eclipsa de Soare si o eclipsa de Luna) anunta evenimente neobișnuite, atât în cariera Balantelor si in departamentul financiar. Evoluții obișnuițe pot avea loc, de asemenea, în colaborare cu Balanta . În aceasta luna totul va fi dinamic, se va schimba, și, uneori, acest lucru se va întâmpla destul de brusc. Aflați cum să se adaptati din mers, cum să adaptati strategia - și veți fi plin de succes!




Noiembrie 2014 Horoscop Balanta: Fitness si echilibru psihic

Nu vei fi lipsit de energie, dar vei pierde armonia și acest lucru poate dauna la unele dintre mecanismele fiziologice. Noiembrie 2014 va aduce Balantelor o mulțime de stres și pot duce la spasme, crampe, aritmie, iritație , insomnie, etc. Chiar la accidente, au loc din cauza grabei sau neglijentei. Este recomandat să se concentreze pe ceea ce este important și să va relaxati ori de câte ori ai chef. Pastrati-va calmul, indiferent de situație și cântărește cuvintele și deciziile voastre cu atenție!

Horoscop noiembrie 2014