Friday, July 25, 2014

Femeia Berbec

Femeia Berbec stie întotdeauna cum să isi farmece admiratorii ei. Dornica de a împărtăși dragostea ei cu cineva (sentimente, care sunt, în cazul ei, o resursă veșnică), ea irosește o mulțime de timp în oglindă, nu neapărat pentru că ea este o femeie eleganta, dar pentru că ea are scopul de a fi în centrul cuiva de atenție. Elementul Foc, care sustine structura energetica a Berbecului este dinamica. Acest lucru face ca femeia Berbec sa fie plina de inițiativă tot timpul, mereu prinsa în mijlocul unor activități, care nu pot fi amânate sau entuziasmata de ideea de a începe ceva nou. Și atunci când nimeni nu vrea, nu poate sau nu se simte ca ar fi partas la construirea unei lumi mai bune, împreună cu ea, singurul lucru care poate fi început este o relatie.

Dacă această relație va dura sau nu este în mâinile lui Dumnezeu numai. Chiar dacă femeia Berbec este, de obicei, neîngrijita și absenta, atunci când ea vrea o relație, ea începe brusc sa se parfumeza, sapoarte make-up și haine frumoase si elegante. Dacă nu prea este seducătoare de felul ei, acest lucru va sublinia feminitatea ei nebuna, pasionat și chiar exploziva, care poate face orice barbat sa-si piarda capul mai ales în cazul în care el face parte din categoria de barbati care cred că femeile nu au secrete pentru ei. În acest caz, atunci când femeia Berbec seduce barbatul, singurul pericol pentru cuplu este tendința ei - conștienta sau nu -să fie responsabila. Daca femeia Berbec este sedusa, ea va recurge la tot ce Marte (conducătorul acesuit semn), a dotat-o în scopul de a face această energie care a început să fie intensa si de durată. Ea isi declară dragostea ei cu entuziasm și se concentrează pe nevoia de a fi împreună.



Dacă un barbat se indragoste de o femeie Berbec, se lasa dus de val, dar asigurați-vă că vă păstrați unele resurse afective pentru ceea ce va veni. Cu femeia Berbec, riscați să luați totul prea repede de la bun început și va consumati energia necesara pentru a merge mai departe cu această relație. Când ai de-a face cu o femeie Berbec, reflecteza mai bine (ea nu știe cu adevărat ce înseamnă și ea nu practica acest sport ... de prea multe ori!) capacitatea de a păstra focul de ardere cu pasiune. Dacă credeți că puteți, apoi încercați să veniti cu unele provocări interesante în fiecare zi, cu un scop umanitar, pentru a realiza împreună sau cu o dezbatere filozofică a cărui concluzie poate fi pusa în afara pentru totdeauna. În cazul în care acest condiment special lipsește, jocul de dragoste tinde să-și piardă ritmul.

Nu este nimic care să stimuleze o femeie Berbec mai bine decât îndeplinirea erotica, care trebuie să se potrivească cu talentul ei de a seduce. Dacă sunteți cel care dă ordine unei femei Berbec, o dată în pat, ar trebui să permiti să te domine, deoarece aceasta va fi pentru binele tău. Femeia Berbec este un veritabil inițiator erotic. Ai sansa de a descoperi că sexualitatea nu este doar sex pur menit să-ti satisfacă instinctele , ci o formă de artă autentică.