Thursday, July 24, 2014

Tunsori pentru fata patrata

Multe vedete de la Hollywood au reușit să-si înmoaie caracteristicile lor cu coafura potrivita pentru un maxilar pătrat. Verifica coafurile perfecte pentru o fata pătrata, care poate face minuni pentru un look superb.

Indiferent dacă aveți maxilarul pătrat sau o fata patrata, descopera câteva dintre cele mai bune coafuri care pot face cu adevărat o diferență. Alegeți coafura preferata, în funcție de lungimea părului și bucurați-vă de modul în care se inmoaie trasaturile pentru un aspect cu adevărat măgulitor.

Coafuri cu straturi lungi



Straturile absolvite sunt cel mai bun look pentru un maxilarul pătrat, dacă doriți ca pletele tale sa fie lungi. Cel mai scurt strat trebuie să fie la înălțimea bărbiei, în timp ce toate celelalte straturi trebuie să scadă sub, pentru aspectul cel mai măgulitor alege straturi lungi și asimetrice, dacă doriți un aspect deosebit. Daca ai parul scurt sau mediu, straturile scurte care se adaugă sunt de fapt, la linia maxilarului puternic.

Bob asimetric



Daca te gandesti, tunsoarea bob este una dintre cele mai bune coafuri pentru un maxilar pătrat, dar nu fiecare bob funcționează la fel de bine. Du-te pentru un bob în unghi sau asimetric, dacă doriți un aspect care inmoaie trasaturile. Bobul de lungime scurta nu va face nici un favor, de fapt, de fapt, va atrage atenția asupra maxilarului pătrat.

Coafuri cu breton lung pe ambele parti


Atunci când sunteți in încercarea de a minimiza un maxilar patrat, bretonul ar putea fi modul corect , dar el nu ar trebui să fie prea greu sau prea subtire. Păstrați-l măturat pe partea care chiar functioneaza pentru tine si va atrage atentia asupra ochilor si are rolul de a face fata patrata mult mai puțin vizibila.

Bob ondulat sau cret

Bobul este printre cele mai bune coafuri pentru o fata pătrata, dar daca parul tau nu este drept, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la obtinerea unui bob asimetric. Dacă aveți valuri moi sau bucle mari, ele pot lucra cu siguranta pentru un bob, atâta timp cât nu este mai scurt de bărbie. Încercați un bob ceva mai lung, deoarece va face cu siguranta , ca linia maxilarului sa fie mai puțin vizibila, prin crearea de volum suplimentar sub linia maxilarului.

Coafuri cu parti laterale


Dacă aveți un maxilar pătrat și iubesti parul pe o parte , ar trebui să știți că aceasta tunsoare nu iti face nici un favor. Nu trebuie să alegi pentru o latură, o parte extrema, doar păstrați-l ușor pe centru. Acest truc simplu va face minuni pentru proporțiile feței dumneavoastră, mai ales dacă aveți un volum mic până sus sau la rădăcini.

Pixie cu volum în partea de sus



Pixie este cu siguranta una dintre cele mai măgulitoare coafuri pentru o linie a maxilarului pătrat, dar nu asa scurt ca la Anne Hathaway sau Michelle Williams. În schimb, alege un pixie ca si la Halle Berry sau Kristin Chenoweth cu mai mult volum in partea de sus. Când sunteți pentru o tunsoare scurtă conică, asigurați-vă că aveți un volum suplimentar in partea de sus pentru a face fata ta sa arate mai dreptunghiulară decât pătrată.

Coafuri cu breton rotunjit


Un breton rotunjit este cu siguranta un aspect bun pentru femeile cu o puternica linie a maxilarului. Cheia pentru obtinerea unui breton perfect este sa nu alegeti unul lateral. Indiferent dacă alegeți o lungime pana la sprânceane sau ceva mai scurt, să păstrati părțile cel puțin un centimetru mai mare decât centrul.