Tuesday, July 22, 2014

Horoscop August 2014 Berbec

In sfarsit, șansa va veni la cei nascuti Berbec! Marte a părăsit "casa de cupluri, după 8 luni, care nu a fost foarte convenabila și Jupiter a intrat casa iubirii si a erotismului, promitand un an plin de pasiune. Mai mult decât atât: în august 2014, Jupiter va fi însoțit de către Soare, Mercur și Venus, mai târziu fiind tocmai stapanul casei Berbecului a relațiilor. Prin urmare, o lună glorioasă va fi pentru tine! Va fi o mare deschidere sentimentala și sexuala, iar Universul va fi umplut cu melodii romantice și va crea cele mai favorabile oportunități pentru tine de a iti întâlni iubirea, să te bucuri de plăcerile simțurilor și să te simti fericit. Eros va fi gata pentru a elibera săgeata spre Berbeci, în orice moment.

Marte, conducătorul Berbecului, se va întâlni cu Saturn, guvernatorul Berbecului a casei carierei. Iar întâlnirea va avea loc într-una din casele voastre financiare. Prin urmare, august 2014 pare a fi o lună ambițioasa în care vă veti concentra pe obiectivele profesionale foarte bune și în care banii vor fi principalul subiect de interes pentru oameni Berbeci. Pari a fi foarte determinat, ceea ce este bine; cu toate acestea, ar fi bine să nu te grăbesti, ci acționeaza strategic și diplomatic. Gândiți-vă mult și bine înainte de a lua riscuri financiare, lansarea în investiții și luând împrumuturi! De asemenea, este recomandat să se evite speculațiile și imprumuturi de bani. Pe de altă parte, august 2014 va fi o luna in care poti fi foarte de succes în cazul în care începi a face unele schimbări sau aduci unele dintre noutățile la care te-ai gandit de ceva timp. Veți avea o mulțime de energie.

 Ați început recent o perioadă de aproximativ un an în care veti beneficia de resurse fizice excelente, care sunteti sfătuiți să o folositi în activități dinamice, cum ar fi sport, dans, înot, drumeții, etc . Pe de altă parte, în luna august 2014 v-ar fi mai bine sa fiti precaut, deoarece conjunctia Marte-Saturn poate avea surprize neplacute pentru persoanele Berbec. Nu te expune la riscuri! Sfatul pentru Berbec în august 2014 este să încerci să-ti faci noi prieteni și să începi noi colaborari: vei fi norocos!