Wednesday, October 15, 2014

Horoscop Noiembrie 2014 Fecioara

Noiembrie 2014 Horoscop Fecioara: Dragoste si cuplu

Pentru Fecioare, noiembrie 2014 se prefigurează a fi destul de pașnic și prozaic în departamentul de relații. Veți nu prea plin cu manifestări romantice; comportamentul emotional va fi în principal, discret și rezervat. De fapt, se pare că se va pune accentul pe aspectele practice ale vieții, mai degrabă decât pe cele romantice. In noiembrie 2014, în cuplu, discuțiile fecioarei vor fi în primul rând, concentrate pe bani sau lucru, privind taxele sau chiar starea de sanatate a partenerului lor . Inițiativa și eforturile par a fi conectate la casă și familie. S-ar putea pune în ordine casa, sa redecorati sau sa construiti, sa va mutatati sau in chirie, încercati să ajutati o rudă sau experimentati anumite turbulențe interne. Unele Fecioarele ar putea simți că partenerul nu le dă suficientă atenție



Noiembrie 2014 Horoscop Fecioara: cariera si bani

O luna interesanat în ceea ce privește banii. În noiembrie 2014 axa financiara a Fecioarelor va fi marcata d eo eclipsa de Luna, de un tranzit important (al Soarelui, care le scoate în evidenț, și de Venus, o planeta cu legate de conotația banilor), prin conjuncții și opoziții și chiar de o miscare retrograda a lui Mercur . Vă puteți aștepta la o mulțime de agitație, evoluții surprinzătoare, schimbări de situație, stres. Din fericire, această agitație poate fi compensată de către Marte și Jupiter, cele două planete de acțiune și inițiativă, care va transforma, sperăm, roata de noroc in favoarea ta. Oricum, în noiembrie 2014 este recomandat sa fii atent cum vă gestionați banii și să se evite riscurile și speculațiile. Mercur retrograd ar putea să vă îndemne să analizati și să reevaluati eficiența și profitabilitatea muncii tale profesionale.


Noiembrie 2014 Horoscop Fecioara: Fitness si echilibru psihic

In noiembrie 2014, Fecioarele nu vorfi în cele mai bune forme fizice. Prin urmare, trebuie sa va folositi mai bine resursele cu înțelepciune și sa nu pierdeti nici un gram de energie. Activitățile fizice vor fi bine primite si să se încerce să va organizati viața cât mai bine posibil, astfel încât să nu pierdeți energia pe activitati inutile sau extrem de stresante. Este timpul sa cultivati răbdarea și disciplina dvs., sa va odihniti și sa evitatati tensiune nervoasă prelungită.

Fii atent cu deciziile, documentele, calculele și totul care necesită concentrare!

Horoscop Noiembrie 2014