Thursday, October 16, 2014

Horoscop Noiembrie 2014 Leu

Noiembrie 2014 Horoscop Leu: Dragoste si cuplu

Noiembrie 2014 se distinge printr-o forță copleșitoare sexuala, dorințele fierbinți și tendința spre aventură cu Jupiter situat exact în Leu și cu Marte în casa lui Leului de erotism, pasiunea poate izbucni brusc și va fi dificil, dacă nu imposibil, de a o controla. Intelectul va fi, de asemenea, implicat, pentru că veți fi atras de oameni cu gândire rapidă, care vă va stimula intelectual, cu care le puteți avea conversații și schimb de idei și opinii , dar nu este foarte probabil ca din acest motiv nu veti fi în măsură să va controlati impulsurile pasionale. Feriți-vă de imprudență! Corespondență romantica, iesiri împreună și excursii cu scop sentimental vor fi parte din viața amoroasă a leului în noiembrie 2014 si în unele cazuri, aceasta poate fi cu cineva de departe sau care provine dintr-un mediu cultural, universitar, spiritual sau mediu legislativ.

Noiembrie 2014 Horoscop Leu: cariera si bani

Marele triunghi format de Jupiter (situat în Leu), cu Uranus și Marte va împinge Leul înainte și va fi purtătorul de entuziasm și progres. Vei fi atras de proiecte grandioase, vei fi sub impresia că toate obiectivele tale pot fi atinse. În multe cazuri, aceasta va fi adevărat și mulți Lei vor beneficia de oportunități deosebite în noiembrie 2014. Indiferent de cât de mari vor fi urmările, cel mai important lucru este de a te menține cu picioarele pe pământ, pentru a evalua riscurile și de a sta departe de acțiuni de mare amploare dacă nu aveți dovada de necontestat că aveți resursele necesare. Ar trebui sa aveti mai bine un plan B, în cazul în care situația se dezvoltă într-o direcție neprevăzută. Acest lucru se datorează faptului că Venus, stapanul casei leului de carieră, va avea de a face cu ambele eclipse (eclipsa de soare și cea de luna ) în noiembrie 2014.


Noiembrie 2014 Horoscop Leu: Fitness si echilibru psihic

Vei fi intr-o forma mare . De-a lungul lunii noiembrie 2014 vei avea vitalitate, vei fi continuu în mișcare, nu vei simti oboseala și veți avea încredere absolută în puterea ta și soarta ta. Totuși, o tendință marcată spre excese, o predispoziție spre neglijență sau lipsă de concentrare, și un risc de incidente în timpul călătoriei vor fi prezente de-a lungul lunii. Prudența și moderație!