Sunday, October 19, 2014

Tinute de toamna alese gresit

După alegerea tendințelor corecte de toamna care funcționează cel mai bine pentru figura și stilul tău, sa aruncam o privire la modul în care itie porți tinutele tale, în scopul de a evita cateva greșeli de stil câteva care ar putea distruge look-ul tau urban.

Aici sunt greșelile de toamna de moda pentru a le evita, în scopul de a arata mai bine prin tranzițiile meteorologice. De la păstrarea câtorva chestii de vară în jur pentru prea mult timp pentru a face unele alegeri neinspirate de culoare, aici sunt erorile de stil de ar trebui sa stai departe in aceasta toamna.

1 Păstrarea stilul tau de vara

Sandale și pantofi cu curelușă ar trebui să fie primii care intra in dulap, împreună cu rochiile in printuri estivale. Fa o pauza in garderoba ta de vara pana anul viitor, păstrând în jurul doar piesele neutre care nu țipa "a vară". Tendințele de toamna devin mai putin strălucitoare, dar unele haine si accesorii arata prea estival și tu știi asta. Aveți nevoie pentru a pune deoparte.

2 Pastrarea hainelor albe




Una dintre cele mai mari greseli de moda de toamna pentru a le evita este tranzitia in felul in care pastrezi toate hainele albe pentru vremea rece. În timp ce alb pe alb este una dintre cele mai mari tendințe de primăvară 2015, care au venit de la New York Fashion Week, ele arata cu siguranta estivale. Se aleg nuante de gri, care sunt foarte la modain aceasta toamna și să sw încerce accente de origine animală, atât printuri cat si broderii.


3 Spune "da" la piele (reala sau falsa)




Iti lipseste o mulțime de stil sofisticat în cazul în care pielea nu este parte din garderoba ta de toamna. Nu trebuie să fie o adevărata opera, potiarata la fel de bine intr-o jacheta instalator, care va ține de cald în timp ce merge perfect la blugi. Chiar dacă preferați cardigane, se adaugă o jacheta de piele pentru stilul tău de toamna.

4 Lipirea de pantofi negri



Trecerea de la pantofii albi de vara la cei negrii de iarnă este una dintre greșelile de toamna de moda pentru a le evita. Nu vă fie teamă combinati pantofi maro cu toate tinutele tale. Evitarea amestecul de maro și negru este o regulă de moda foarte învechita, deci nu-ți fie frică să amesteci piele maro sau piele de căprioară cu pantaloni negri. Cizmele maro sunt, de asemenea, un plus foarte bun pentru stilul tau de toamna.


5 Alegerea culorilor potrivite



Optarea pentru o paletă completă de culori de toamna este la fel de greșit ca lipirea la nuante de vară. Culorile neutre si cele de pământ pot fi o parte de succes , dar nu și atunci când sunt singui. Haine în nuante de maro superbe și bronz se pot simti bine impreuna pentru toamna

6 Evitarea stratificarii



Una dintre cele mai mari greseli de toamna de moda este ca nu se acordă suficientă atenție la stratificare. Nu este doar o modalitate foarte bună de a vă asigura că veți sta confortabil in vremea rece, este, de asemenea, o tendință de mare stil. Simțiți-vă libere pentru straturi diferite tricoturi, atâta timp cât nici una dintre ele nu sunt voluminoase. Du-te pentru stratificarea eleganta pentru a fi pe trend.



7 Fustele midi sunt pe trend





Fustele midi se bucură de o renaștere, chiar dacă nu sunt atât de măgulitoare pentru multe femei. Dacă doriți să încercați aspectul, asigurați-vă că rămâneti la fuste. Pantalonii trunchiati nu sunt la modă. Evita-i in aceasta toamna si alege o fusta midi.


8 Purtarea de haine care nu se mai potrivesc



În timp ce căuti prin piesele mai vechi, amintiți-vă să le aduceti înapoi numai dacă acestea se potrivesc. Dacă ați pierdut sau ati câștigat în greutate peste vara, este important să se evite orice haine care nu se mai potrivesc perfect .

9 Fara umbrela



Țineți minte că ai putea avea nevoie de o umbrelă in zile ploioase de toamna, in timp ce alegi cel potrivit stil pentru garderoba ta. Asigurați-vă că alegeți o culoare care lucrează cu cele mai multe in felul in care arati.


10 Nu verifici vremea corect





Vântul poate fi la fel de dăunător pentru look-ul tau , la fel si ploaia. Una dintre greșelile de moda este omiterea de a verifica prognoza meteo atunci când alegi tinuta ta.