Saturday, February 14, 2015

Horoscop Martie 2015 Varsator

Martie 2015 Horoscop Varsator: Dragoste si cuplu

Jupiter va fi în continuare în casa Varsatorului de cuplu, generând o mare sete de afecțiune și disponibilitate asa încât, în primul rândul său, vă puteti coplesi partenerul cu afecțiune caci Jupiter va va oferi o mulțime, dar în același timp, vei avea așteptări mari de partenerul tău în ceea ce privește comportamentul lui și dovezile de apreciere pe care ar trebui să le ofere. În primele două decane din luna martie 2015 Soarele, care este, de asemenea, stapanul casei Varsatorului de cuplu, va fi chiar in Varsator, o poziție din care va radia energie și magnetism, dar care va evidenția natura ta egocentrica și va va face sa credeti ca meriți mai multă atenție decât de obicei. Puteți fi foarte fericit în martie 2015, dar pentru aceasta veți trebui să aveti așteptări rezonabile și nu te mai gândi ca tu ești centrul universului.

Martie 2015 Horoscop Varsator: cariera si bani

Cu Soarele în tranzit prin Varsator, în primele două decane din marie 2015 veți străluci, laurii vor veni la tine și vei primi aplauze. Vei avea atitudinea unui lider, vei observa puterea, încrederea și competența, iti vor fi atribuite sarcini importante care va vor face sa ieti in evidenta. Cheia succesului Varsatorului în martie 2015: energie, inițiativă și ingeniozitate, în combinație cu rețelele sociale și profesionale. După primul decan, unele probleme vor fi resimțite, un obstacol care a făcut drumul ta mai greu, va fi șters. De la activul Marte și Venus este de așteptat că veți avea chiar rezultate mai concrete, ceea ce înseamnă că veți beneficia de o marire de salariu sau de venituri. Martie 2015 va fi excelent pentru bani, atâta timp cât ești moderat și nu permiti lăcomiei să preia controlul.



Martie 2015 Horoscop Varsator: Sanatate

Sunteți susceptibili de a avea practic nici o problema. Fizic, Vărsătorii vor fi într-o formă foarte bună și vor avea o multime de energie. Ai putea, totuși, considera că este dificil să te concentrezi în primul decan al lunii martie 2015, ai putea fi un pic mai absent, stângaci sau sa experimentezi unele confuzii în comunicare. Dar toate acestea vor fi tranzitorii. Pe de altă parte, trebuie să luați tendința spre excese mai serios, deoarece poate avea consecințe neplăcute.

Fiți atenți atunci când călătoriti în ultimul decan al lunii, pentru că acolo va fi riscul de incidente / accidente!