Wednesday, February 18, 2015

Horoscop Martie 2015 Berbec

Martie 2015 Horoscop Berbec: Dragoste si cuplu

Cu Nodul Lunar in Berbec in casa relatiilor, martie 2015 va fi luna relevanta la nivel de relații, în care vă veți da seama cât de importanta este cealalta persoana pentru tine și tu o să cauti moduri de a face relatia ta sa mearga mai bine. Lucrurile nu vor fi întotdeauna simpleîn această perioadă, dar ele vor aduce în cele din urmă la o viata de cuplu mai satisfăcătoare. Primele două decane în luna martie 2015, nu vor fi foarte exuberante pentru persoanele Berbec la nivel sentimental, dar ele vor inclina mai ales spre meditație, viața privată și poate chiar spre singurătate. Și acolo va fi într-adevăr un vârtej emoțional, care va începe în 20 martie 2015, atunci când atât Venus, planeta de senzualitate, iar Marte, planeta dorintei, va pasi în semnul Berbecului, marcând debutul câtorva săptămâni foarte pasionate.


Martie 2015 Horoscop Berbec: cariera si bani

In martie 2015, activitățile preferate pentru Berbec vor fi cele cultural-științifice, învățământul superior, specializările, excursiile și inițiativele care implică distanțe lungi, țări străine sau străini profesionale. Stapanul casei Berbecului de muncă, Mercur, va insista pe efortul comun, pe munca în echipă sau cu privire la procedurile care privesc grupuri mari de persoane sau sunt conectate la organizații, evenimente sociale, public. În astfel de circumstanțe, berbecii vor avea oportunitatea de a deveni lideri de opinie. Un proiect mai vechi ar putea reveni în atenție. Vei stagna uneori, te vei răzgândi sau vei reveni la unele faze de ajustări , dar pe ansamblu vei face progrese. Financiar, al treilea decan din martie 2015 va fi cel mai activ și rodnic.


Martie 2015 Horoscop Berbec: Fitness si echilibru psihic

Berbecul este elastic, prin natura sa, si din când în când are momente slabe, cum ar fi toată lumea. În martie 2015, stapanul casei Berbecilor al bolilor va fi în ciclul său de miscare retrograda, ceea ce înseamnă că perioada trebuie să fie privita cu prudență. Evitați epuizarea si excesele și nu va aventurezati în acțiuni riscante. Mai mult decât atât, va exista un anumit pericol de contaminare sau otrăvire și va va trebui rezistență scăzută la vicii.

În orice proiect, bazează-te pe tine în primul rând! Ceilalți pot avea reactii atipice.