Saturday, February 21, 2015

Horoscop Martie 2015 Taur

Stele sunt mai bune înainte de luna trecută, însă unele impedimente pentru a progresa rămân în continuare prezente. Principala sursă de frustrare în ultimul timp a fost efectul din 20 ianuarie in Luna Noua. Rezistența la ambițiile dumneavoastră cu alte persoane ar putea rămâne până la Luna Noua din 18 Martie. Deși viața ta amoroasa se va îmbunătăți imediat, viața ta profesională poate provoca stres până in 18 martie. Dacă acesta este cazul, aștepta până mai târziu în luna a iti recâștiga autoritatea.

Venus în in casa ta de dragoste este un lucru bun in îmbunătățirea vietii tale amoroase. Mai multa afecțiune și complimente iti vin in drum si sunt un indiciu de popularitate crescut și de atractivitate. Venus in conjunctie cu Neptun ar trebui să fie un moment deosebit de romantic caci Neptun induce stări de vis. Timp favorabil pentru muzică, dans și relaxare pură.

Altă sursă de stres în această lună este Mercur pana in 26 martie. Ai avut acest tranzit confuz la începutul lui ianuarie, acum se întoarce si porneste pe 21 martie . Gândirea logică vă va permite să îndepărtati gândurile negre. Lucrurile se vor îmbunătăți din nou odată ce Mercur iese din casa voastra. Folosiți acest timp pentru a va plati facturile restante.

Luna Noua marchează un punct de cotitură în averea dumneavoastră. Soare în al saselea decan si noua luna va extinde această fază productiva până la 20 martie . Puteți obține acum locul de muncă dorit și progresul cu obiectivele. Rezistența va dispăre și relații mai bunese vor observa. Odată ce iritantul Mercur isi va sfârșii tranzitul in 26 martie nimic nu va sta în calea voastra spre succes. Soarele in conjunctie cu Neptun din 23-27 martie ar trebui să scoată in evidentapartea ta spirituală și compasiune . Actele de caritate și altruismul va vor aduce propriile recompense.

Voința d-voastra puternică și determinarea continuă cu Marte in al salea decan de pe 24 februarie pe 7 martie. Concurența va fi o temă cu Soarele in pătrat in decanul dumneavoastră de la 28 februarie la 10 martie si vă puteți aștepta pentru a fi testati de alții care se vor simți amenințați de asertivitatea și atitudinea directă a voastra.

În prima săptămână a lunii martie , cel mai bun lucru în această lună este de a merge mai departe cu obiectivele.