Sunday, August 24, 2014

Haine care te fac mai grasa

Ma face sa arat grasa? Am intrebat toate, probabil, această întrebare cel puțin o dată în viața noastră. Dacă ceea ce gândești se află pe această listă, răspunsul la întrebare este "da"! Aici sunt cele mai grave zece stiluri de moda pe care trebuie sa le eviti daca vrei sa arati mai subtire si mai inalta, deoarece purtarea lor te va face sa arati mai mare și mai scurta.

Rochie mini si stransa



Purtând o rochie care este strânsa pepiele este o mare greșeală dacă vrei să arati mai subtire si mai inalta. În cazul în care simti o rochie stramta si dacă apar riduri orizontale (în special de-a lungul bustului, soldurilor, coapselor) sau în cazul în care nodulii și umflăturile sunt clar vizibile, rochia nu aparține în garderoba ta. Efectul reste asemanator in cazul in care este prea scurta sau prea revelatoare. Anumite țesături pot complica, de asemenea, efectul de îngrășare.

Fusta pana la glezne



O astfel de fusta pe o femeie mica de inaltime este o greseala, din cauza efectului de lărgire. Femeile Petite ar trebui să evite fustele care sunt mai largi decât mai lungi cu orice preț.

Blugi skinny



Blugii skinny arata cel mai bine atunci când sunt purtati de femeile slabe. Doar pentru ca blugii skinny sunt disponibili în toate dimensiunile nu înseamnă că ei sunt o alegere de stil măgulitor. Blugii cu picioarele drepte aproape arata intotdeauna mai bine pe femei scurte (cu excepția cazului în care purtati o dimensiune mică) decât blugi .

Pantaloni cu model



Chiar si Christina Hendricks nu pare subțire, atunci când ea poartă pantaloni în carouri. Se includ orice tip de pantaloni sau blugi care sunt făcuti din material cu un model, fie că este vorba de carouri, dungi, flori, sau un alt print, mai degrabă decât o culoare solidă (de preferat o culoare solidă de culoare închisă pentru un aspect mai subtire l). O excepție de la această regulă sunt pantalonii cu dungulițe, atâta timp cât dungile sunt cu adevărat foarte înguste și pantalonii atarna direct de la șold.


Pantalonii trei sfert



Pantaloni trunchiati taie picioarele de la un punct de vedere vizual si fac femeile sa arate mai grase.

Pulovere voluminoase



Puloverele voluminoase adăuga kilograme in plus vizual, chiar dacă kilogramele in plus nu sunt cu adevărat acolo. În cazul în care un pulover voluminos are alte caracteristici neplăcute, cum ar fi un guler, glugă sau stil curbat care scade sub solduri, efectul greu este amplificat și mai mult. Orice tip de haine voluminoase sau supradimensionate este deosebit de rău pentru o femeie miniona din cauza staturii ei deja scurte sau pentru o femeie cu kilograme in plus.

Geci pufoase


Pantofii pana la glezna



Acesti pantofi taie linia piciorului, scurtand vizual inaltimea.


Curele late



Curelele late adăuga volum și o linie orizontală pe mijloc - nu e un lucru bun pentru femeile care încearcă să arate mai subtiri. În cazul în care centura mare este într-o culoare contrastantă, se lărgește și mai mult efectul. O alegere mai bună pentru o curea, mai ales pentru femeile pline, este o curea îngustă în aceeași culoare ca și îmbrăcămintea.

Colier la baza gatului