Wednesday, August 27, 2014

Horoscop Chinezesc 2015 Sobolan

Pentru nativii Sobolan , acest an a Caprei 2015 va fi, în general, mai bun decât cel anterior. Vor fi mai multe progrese, deși unele mai moderate.

Deși anul viitor va fi o îmbunătățire semnificativă, unele răsturnări pot fi de așteptat. Limitările se vor ridica, dar succesul va fi în funcție de nivelul de devotament . Atâta timp cât nu te astepti ca totul să cadă în poala ta vei fi capabil să faci câștiguri. Modificările sunt susceptibile de a avea loc rapid și fără prea mare importanță, dar tu mereu faci cel mai bine atunci când te confrunti cu un element de surpriză. Aventura este chiar după colț.

A doua jumătate a anului tinde să fie mai bune, mai ales în problemele profesionale.

În ciuda soldul pozitiv la nivel mondial, Sobolanul nu trebuie să se aștepte de un an fără nici o dificultate. În plus, ei nu trebuie să uite că în destinul lor sunt, în acest an, mai multe "stele negative", ceea ce constituie o alerta pentru eventualele și neașteptatele probleme.

HOROSCOP DRAGOSTE 2015

Tinerii și cei care nu sunt încă angajati intr-o relație stabilă, pt avea un an interesant. Atractivitatea lor vor fi evidențiata, astfel încât unele "iubiri" se pot întâmpla, deși este foarte puțin probabil ca vreuna sa dureze.

Restul cazurilor ar putea să se confrunte cu dificultăți. Ei ar trebui să încerce să-si îmbunătățească relația lor în cadrul căsătoriei lor și cu familia lor.

CARIERA SI BANI ÎN 2015

Este foarte important ca, în 2015 sobolanii sa dea o mulțime de atenție la relația lor cu colegii de muncă și relațiilele profesionale, în general. Acesta este calcaiul lui Ahile al lor în acest an de capra 2015.

În cazul în care nu se tratează la fel de important eventualele probleme care ar putea fi generate și nu fac un efort pentru a corecta ceea ce nu este corect, ei pot plati un preț mare pentru alunecarea lor. De exemplu, există pericolul de a ajunge izolat.

În a doua jumătate a anului, situația tinde să se îmbunătățească în mod clar în acest aspect.

HOROSCOP BANI ÎN 2015

În acest domeniu există astrologi care indica aparitia unei stele numite distrugerea gradată. Simbolismul său este legat de importanța de un bun management al apei pentru irigarea terenurilor cultivate. Aici, apa simbolizează bani și resursele existente.

În cazul în care nu există un management înțelept și atent, toate cele bune pot, în cele din urmă a anului, să fie reduse la aproape nimic.

Acest lucru nu înseamnă că lucrurile negative, se vor întâmpla. Mai presus de toate, aceasta este o alertă.

SĂNĂTATE ÎN 2015

Acest lucru este, într-un fel, cel mai puternic aspectul al anului 2015, problemele de sanatate sunt puțin probabile, iar organismul va avea putere suficientă pentru a reacționa puternic înainte de orice încearcare care să perturbe echilibrul natural.


Persoanele nascute in anul Sobolanului vor avea steaua lunara a Virtuții pentru sprijinirea acestora.

După cum se știe, simbolismul lunar este mai mult legat de tact decât cu putere. Asta înseamnă că este foarte important, mai ales în situațiile de criză, să acordati o atenție la sentimentele altora. Dacă faci asta, vei dezvolta o capacitate excepțională de a influența alte persoane, care este pe jumătate o modalitate de a rezolva problemele.

Cele mai bune luni ale anului 2015 pentru sobolan : ianuarie, februarie, mai, iulie și decembrie
Ce ar trebui să depună eforturi în 2015 : libertatea de a urma inima
Numerele norocoase în 2015 : 5, 12, 17, 24, 31, 42