Wednesday, August 27, 2014

Horoscop Chinezesc 2015 Bivol

Acest an 2015 reprezintă o mare provocare pentru cei nascuti in Anul Bivolului. Acest lucru se datorează faptului că Capra, al optulea semn din zodiac chinezesc, se opune Bivolului, care este al doilea semn.

Acest lucru poate fi, de fapt, un an complicat pentru unii bivoli, dar nu va fi așa pentru toți.

În filozofia tradițională chineză capetele se întâlnesc și ceea ce este foarte negativ deține în interiorul posibilitatea de a fi pozitiv.

Persoanele nascute in anul Boului ar trebui să urmeze cursul de evenimente cu speranță și un cadru de spirit pozitiv, pentru ca cele mai rele situații , cu ușurință pot deveni opusul lor, iar apoi va apărea norocul.

Este posibil să dureze cea mai mare parte a anului, pentru a realiza ceea ce încercăm să facem, dar rezultatul final va fi în favoarea ta. Răbdarea se va cere din partea dumneavoastră și nu trebuie să fiti descurajați de orice obstacol minor. În cazul în care va plângeti sau deveniti nervos despre modul în care merg lucrurile, veți pierde teren.

Focalizarea, determinarea în planurile tale vor fi o necesitate, dacă doriți să va bucurati de răsplata în ultimul trimestru al anului.

HOROSCOP DRAGOSTE 2015 PENTRU BIVOL

Într-un an de presare, aceasta este totuși o zonă defavorizată. Persoanele nascute in anul Boului vor fi mai atractive și mai magnetice decât de obicei. Eventualele probleme care pot apărea în acest domeniu vor fi mai mult ca urmare a excesului decat implicit.

Căsătoria și viața de familie vor fi protejate în anul 2015.

CARIERA HOROSCOP 2015 PENTRU BIVOL

Progresul poate fi dificil în 2015 pentru bivoli si pot avea sentimentul că eforturile lor sunt inutile.

De fapt, în acest an a Caprei 2015 cel mai potrivit mod de rezolvare a problemelor nu este cu efort, dar cu o performanță atenta și inteligenta. Ei ar trebui să fie, de asemenea, discreti și să încerce să-si îmbunătățească relațiile lor cu alte persoane.

Cum am spus înainte, situația se poate transforma într-una pozitivă într-o clipă.

HOROSCOP BANI

Chiar daca ei pot simti o mulțime de presiune, ei nu trebuie să comită acțiuni ilicite sau ilegale. Bivolul va rula riscul de a plăti un preț prea mare pentru cea mai mică greșeală.

Oricum, în cazul în care evitati investitiile de risc sau inițiative neobișnuite, soldul de la sfârșitul anului va fi pozitiv.

HOROSCOP SANATATE

Cel mai mare pericol în 2015 este că, în situațiile de mare tensiune, sănătatea poate deveni o verigă slabă. Asta înseamnă că acest aspect al vieții ar trebui să fie o prioritate.

În cazul în care duceti o viață sănătoasă, atât fizica, cât și mentala, Boul va simți mai puternic și isi va spori capacitatea de a transforma problemele in oportunitati.


Oamenii născuți în anul Boului ar trebui să țină totul posibil discreția lor și pentru a evita să provoace persoane sau instituții.

Cele mai bune luni ale anului 2015 pentru Bivol : Aprilie, august, septembrie, octombrie, noiembrie și decembrie
Ce ar trebui să depună eforturi în 2015 : colectarea de informații și punerea la o bună utilizare
Numerele norocoase din 2015 : 3,16,24,30,39,44