Sunday, August 24, 2014

Cizme de iarna 2014 2015

Cizmele de iarnă și cizmele de zăpadă sunt elemente esentiale pentru femeile care trăiesc în zonele cu climă rece. Și, nu văd nici un motiv ca acestea nu pot fi cochete în timp ce ele te protejeaza de la cele mai dure elemente de frig.

Mai jos sunt unele dintre cele mai adorabile cizme pentru sezonul de iarnă 2014 /2015; Știu că sunt unele dintre cele mai dragute stiluri pe le-am văzut de ceva vreme.

"Joan din Arctic"



Cizme drăguțe, de culoare cafeniu deschis cu culori luminoase pe talpi și ornamente de blana .

A fost iubita de fani iar versiunea din acest an este la fel de drăguța și funcționala ca și predecesorii săi.

Disponibil în combinații de culori fantastice noi, inclusiv curry cu ornamente aqua sau negru cu dantela rosie, aceste cizme au mansete de blană, sunt rezistente la apă și cizmele interioare sunt detașabile . Sunt pentru o temperatura nominală de -40 de grade Celsius și în plus față de toate acestea, sunt sigura că vei obține o mulțime de atenție.



Circle urban
Cizme scurte, de culoare roz, cu fețe din piele sintetică și blana.



Când văd aceste cizme roz,  într-adevăr vreau să am o sursă nesfârșită de bani și mai mult spațiu pentru a stoca încă o altă pereche de cizme de iarna. Cu alte cuvinte, le ador. Sunt drăgute, sunt unice și, la puțin peste 150 lei pe perechea, ele sunt, de asemenea, foarte accesibile. Disponibile în negru, maro, gri, cafeniu și printuri de leopard , aceste cizme casual sunt dotate cu fețe din piele intoarsa si blana falsa . Ar fi perfecte pentru asocierea lor cu jambiere sau blugi și ar putea adăuga într-adevăr o atingere neașteptată unei rochii  casual.


Dacă preferați cizmele înalte, poate doriți să verificați "Urban Tri-Circle." Nu sunt la fel de multe opțiuni de culoare, dar sunt la fel de adorabile și doar costa putin mai mult.



UGG

Cizme din piele de oaie



Se pareca fie iubiti cizmele sau le urati și dacă faci parte din fostul grup, atunci știi că nu e niciodată o lipsă de stiluri drăguțe de a alege. Există stiluri stralucitoare, cizme înalte și, în acest an, există chiar și un noua  versiune de catifea "mini".

Sincer, aș fi putut prezentat nici una dintre ele aici. Dar, am optat pentru "Maylin," bazata exclusiv pe elasticitate, . De asemenea, disponibile în negru, aceste cizme sunt destul de scumpe.



"Delight - DC"  Iepurași  "
Cizme inalte cu fețe din piele intoarsa gri și gulere albe, blana falsa.



Au fost mai multe versiuni diferite ale ale acestor cizme de iarna și fiecare dintre ele au fost adorabile; dar, eu  sunt sigura că nici una dintre ele nu au fost mai drăguțe decât aceasta ultima versiune.

Dotate cu o multime de caracteristici practice, cum ar fi la interior si tălpile exterioare cu prindere, ceea ce stabilește într-adevăr ca aceste cizme de zăpadă sunt adorabile. Disponibile si in nuante de  gri pal sau negru.



Flojos "Blizzard" - acoperitet cu blana
Cizme din piele de vitel cu fețe negre sau gri, cu blana taiata



Pur și simplu nu am putut face o listă cu cizme de iarna drăguțe, fără a include cel puțin o pereche de cizme inalte, negre cu tapiterie din blana falsa, din moment ce asta e stilul la care mă uit in aproape fiecare an.

Voi fi sincera aici, mi-ar place acest stil, la  orice preț,  deoarece acestea sunt în prezent în vânzare pentru doar sub150 lei pe pereche, care este aproape  jumătate din prețul lor inițial.

Chiar dacă eu sunt personal pe negru atunci când vine vorba de cizme, cum ar fi acestea, acest stil special, sunt, de asemenea, disponibile și foarte drăguțe - pe maro.



Baffin "New York" - cizme de iarna albe

Cizme inalte de culoare alba, cu blana în partea de sus.



Ar fi frumoase în orice culoare, dar am ales culoarea alba. Și, personal, eu  cred că oamenii purta destul de alb în timpul iernii.

Dar, asociați aceste cizme cu o pereche de blugi, o blana pufoasa și o pălărie de iarnă drăguța și veți fi irezistibila.

Dincolo de aspectul sportiv bun, aceste cizme sunt, de asemenea,  practice. Sunt rezistente la temperaturi joase si tin de cald și sunt uscate in cea mai mare parte a sezonului.


Koolaburra  cizme cu franjuri

Cizme  Burgundia



O favorita printre celebritati si nonconformiști, aceste cizme Koolaburra sunt acoperite cu guler de oaie și sunt decorate cu franjuri din piele de căprioară. Ele au, de asemenea, interiorul din piele de oaie pentru a vă proteja de zilele reci, cu vant puternic.

Disponibil în castan, bronz- și, să fiu sincera , nu cred că aș putea alege, eventual, o favorita. Și toate dintre ele ar fi adorabile cu jambiere sau blugi.