Wednesday, May 28, 2014

Horoscop Iulie 2014 Berbec

Aflat in casa Berbecului de cupluri și de a fi în mișcare imediat (după două luni și jumătate de miscare retrograda), Marte va ajunge până la locul de muncă. Acesta va dori să vă ajute să va rezolvati lucrurile și să le direcționeze după cum doriți. Venus, stapanul casei Berbecului a cuplurilor, vă va orienta spre stabilitate și siguranță. Deși are opinii pragmatice, Venus va fi plin de senzualitate și în prima săptămână a lunii iulie 2014 va fi chiar în măsură să vă impregneze cu unele emoții romantice. În iulie 2014, Venus va fi interesat de bani și obiecte de valoare, de posesiuni care asigură siguranța si confort. Durata de viata sentimentala va fi influențată de bani sau decizii financiare care va fi fondat pe motive sentimentale. Sperati că rezultatele ar putea fi dificil de digerat spre sfârșitul lunii. Ultima săptămână din iulie 2014 va fi fericita și relaxantă și ar putea sa vă aduca o veste interesanta sau o întâlnire importantă.


Horoscop Iulie 2014 bani si cariera

Venus, guvernatorul Berbecului de parteneriate, va fi in Taur, într-o poziție puternică și în același timp, in casa de venituri. Prin urmare, colaborarile vor începe să funcționeze mai coerent și mai profitabil. A doua săptămână a lunii iulie 2014 s-ar putea confrunta cu un bloc financiar sau de a experimenta un alt tip de probleme de natură materială. Cu toate acestea, grijile vor fi în curând urmate de soluții și de compensare. Activitățile legate de intelect, creare, comunicare, excursii, pricepere sau comerțul vor fi favorizate din iulie 2014, dar va trebui să se apropie cu rabdare, disciplina și prudență. În general vorbind, să fiti atent cu dosare, acte și documente, precum și să fiti atenți la ceea ce negociati, promiteti sau înregistrați! Deciziile importante ar trebui să fie amânate pentru sfârșitul lunii. Ultima decada a lunii iulie 2014 va pune accent pe spații, clădiri, terenuri , cazare. Agitația va rămâne o constantă de coordonate de viata de zi cu zi a Berbecului pe tot parcursul lunii iulie 2014.

Exista un risc de suprasolicitare a sistemului nervos și un risc de rănire sau accident de graba, imprudenta, prudență sau manipularea neglijentă a unelorobiecte, instrumente, dispozitive, substanțe, etc. Comunicarea defectuoasă și lipsa de concentrare poate duce la situații de stres.

Sfatul pentru Berbec din iulie 2014 : Evitați situațiile conflictuale sau riscante!