Friday, May 30, 2014

Horoscop Iulie 2014 Taur

Venus, planeta de senzualitate si armonie, va fi in Taur pana la 23 iulie 2014. Prezența sa este benefica pentru viata sentimentala a Taurului, deoarece aceasta aduce de-a lungul timpului șansă și înțelegere, stimuleaza apropierea și dă naștere la circumstanțe favorabile astfel încât înflorește dragostea. In aceasta perioada vei arata mai sexy, veți avea puterea de a atrage si seduce mai ușor, te vei comporta într-un mod mai iubitor și vei primi dovezi de afecțiune și tandrețe. Va fi momentul potrivit pentru a începe o nouă relație, să inițiati reconcilierea sau de a îmbunătăți coabitarea cu persoana de lângă tine.

În iulie 2014, pentru Tauri va exista o interacțiune între dragoste și sarcinile de zi cu zi (intre locul de muncă sau legat de alte ). O afacere ar putea începe la locul de muncă sau sarcinile de cuplu ar putea fi soluționate și atribuite. În cazul în care partenerul se confrunta cu probleme de muncă și probleme de sănătate, ajutorul tau va fi foarte important. Iată o lună în care veți lucra din greu și după cum se pare, cu plăcere. Viața profesională a Taurului va fi dinamica, iar coordonarea va fi mult mai buna. Cu alte cuvinte, veți fi în control. Ai profita mai bine de iulie 2014 (în special primele doua decade), în scopul de a efectua inițiativele dvs., pentru a prinde din urmă întârzierile sau de stabili ce credeți că au nevoie să fie soluționate metodele de lucru sau mediul înconjurător. Colaborarile vor funcționa foarte bine și farmecul tău personal și relațiile sociale ar putea aduce unele beneficii. Deși efortul tau va fi semnificativ recompensat în consecință, din iulie 2014 ai mai multă grijă de bani și evita deciziile financiare importante .

Mercur, stapanul casei Taurului de bani, va fi retrograd, deci ar putea produce daune sau probleme. Ai recomandat de a amâna achizițiile mari sau de alte oferte de la sfârșitul lunii incolo.

Venus va aduce optimism și bună dispoziție și va arunca un văl de protecție pe oamenii Taur in primele doua decade din iulie 2014, printre altele, perioada va fi foarte favorabila pentru îngrijirea frumuseții Cu toate acestea, opoziția Venus-Saturn ar putea cauza unele probleme între 10 iulie și 14 iulie. In ultima decada, mai ales după 23 iulie 2014, se recomandă sa fii prudent, pentru că există riscul de probleme neașteptate de sănătate. Sfatul pentru Taur in iulie 2014 : socializeaza, distreaza-te, iubeste!