Thursday, April 3, 2014

Horoscop Mai 2014 Taur

Horoscop Taur: Dragoste si cuplu

Casa Taurului de cupluri nu va fi configurata foarte fericit în mai 2014. Saturn se va bucura de ea în timp ce conducătorul acesteia, Marte, pare să fi pierdut controlul. Retrograd, exilat și situat într-un sector subordonat, se pot asculta numai evenimentele . Va fi o perioadă de austeritate în cuplu pentru Taur : fie relația va fi mult mai îndepărtata decât de obice, sau partenerul va trebui să facă față unor studii (profesie, sănătate), și acest lucru va face, desigur, să vă afecteze relatia. Munca și taxele vor avea cu siguranță o influență importantă asupra vietii tale sentimentale. Ce ar putea vă aducă bucurie, însă, este faptul că Venus, care este atât planeta iubirii și conducătorul Taurului, este într-o poziție privilegiată. Prin urmare, indiferent de problemele cu care vă veți confrunta în mai 2014, există șanse mari de a le rezolva. Mai mult decât atât, veți avea o atitudine optimistă și constructivă.

Horoscop Taur: cariera si bani

Ceva nu va merge așa cum ar trebui. Va fi vina lui Marte, care va fi retrograd in casa de muncă a Taurului pe tot parcursul lunii mai 2014. Chiar dacă ești de succes, puțini oameni știu doar ce efort faci și cât de mult stres luați pentru el. Va fi o mulțime de agitație, raporturile de muncă vor fi tensionate, colegii vor fi furiosi, subalternii vor fi neascultători. Vei fi o epavă nervoasa, dar rezultatele vor fi bune, sefii te vor aprecia si vei proiecta o imagine perfectă. În mai 2014, pentru persoanele Taur vor exista oportunități speciale, cu activități de grup (cluburi, asociații, fundații, partide, diverse organizații, proiecte colective și alte astfel de lucruri). Vei fi excelent în ceea ce privește popularitatea. Puteți beneficia de sprijin în momente critice, așa că nu ezitați să întrebați pentru el. Chiar dacă există o anumită presiune financiară, banii vor veni în continuare la tine.

Horoscop Taur: Fitness si echilibru psihic

In mai 2014, sănătatea Taurului nu ar trebui să fie neglijata, în orice moment. Nu contează cât de puternic crezi că poziția dumneavoastră este, nu exagerati, nu îti asuma riscuri și nu trata problemele medicale superficial, chiar cele care par a fi nesemnificative! Fii atent cum te descurci cu obiectele periculoase!

Sfatul  pentru Taur in mai 2014 : socializeaza cât mai des posibil, întâlneste-te cu prietenii, participa la activități de grup!