Wednesday, May 14, 2014

Horoscop Iunie 2014 Berbec

Dragoste si relatii

Fii fericit sau fericita! La data de 03 Iunie 2014 Venus, planeta iubirii si a armoniei, va intra în Berbec, unde va rămâne până la sfârșitul lunii (29 iunie). Cu Venus de partea ta, inima ta va fi calda, gesturile tale vor deveni blande si seducatoare, iar atmosfera din jurul vostru va fi plina de senzualitate. Dragostea, bunăvoința, bucuria, plăcerile și frumusețea isi vor face mai mult și mai mult loc în viața voastra. Veți da o mulțime de atenție la modul în care aratati fizic și veți alege grația și eleganța mai des decât de obicei. Farmecul va înmuia, seduce și va vor câștiga oameni indepartati. Vor exista mai multe situații cu potențial romantic sau vor fi mai semnificative. Veț ipetrece mult timp pentru dragoste. Sau poate că dragostea va veni la tine de la sine, chiar dacă nu a fost aștepta. Și nu poți spune nu dragostei. Condimentele din viata sentimentala a Berbecului se va manifesta in a doua decada a lunii iunie 2014. Este atunci cand încă surprizele sau problemele pot apărea.


 Horoscop Berbec: Cariera si bani

Soarele va traversa casa Berbecului de bani in primele doua decade ale lunii iunie 2014, prin urmare, care va dobândi note materiale. Vei fi mult mai interesat de veniturile în creștere, investiții, achiziționare sau alte proceduri financiare. Venus, situat în Berbec, va fi, de asemenea, interesat de bani și obiecte de valoare (mai ales bijuterii, lucruri elegante, decorative) și vă poate aduce cadouri sau altele . Avantaje la nivel profesional, iunie 2014 va fi o perioadă foarte activa, dar mult mai eficienta în a doua jumătate alunii. Marte, conducătorul Berbecului, va relua mersul direct in iunie 2014: unele blocaje vor fi șterse, în general, dar mai ales în zona de contracte, colaborări și asociații. Tot in ultima decada din iunie 2014  va aparea un ajutor în ceea ce privește împrumuturile, datoriile, recuperarile, moștenirea, atragerea de fonduri și, poate, unele îmbunătățiri în situația financiară a partenerului tau.


Horoscop Berbec: Fitness si echilibru psihic

Stresul va fi o povară pentru tine, dar Venus prezent în Berbec va vă îndemna de a vedea lucrurile în culori mai luminoase iar altă veste bună este că Marte, care este direct responsabil pentru vitalitatea și vigoarea berbecului, va relua mersul direct, astfel că este de așteptat ca forma generală sa se îmbunatateasca. Cu toate acestea, este recomandat să fiti prudenti, deoarece riscul de accidente și incidente diferite va rămâne ridicat. Sfatul  pentru Berbec in iunie 2014 este explica, susține si convinge!