Thursday, April 3, 2014

Horoscop Mai 2014 Berbec

Horoscop Berbec : Dragoste si cuplu

Cu Marte in casa Berbecului de uniune, în mai 2014,  nu va veti plictisi. Marte va condimenta totul, va face viata de cuplu mai interesanta, mai vie, mai pasionala. Cu toate acestea, problema este că Marte va fi in miscare retrograda si, pe langa asta, va avea relații tensionate cu mai multe alte planete. Prin urmare, în plus față de entuziasm, Marte poate aduce, de asemenea, anxietate, subiectivism, un gust de riscuri, tendinte agresive și diverse incidente. In concluzie, tebuie sa va controlati mai bine gesturile si reactiile voastre. Veți pasi pe teren minat și orice pas greșit poate face o bombă sa explodeze. Nu e chiar simplu sa priviti la fiecare pas, pentru că veți fi condusi de pasiune arzătoare și temperamentul tău este foarte sentimental. Este recomandat să nu va lasati dusi de impulsuri spontane, pentru a evita agresivitatea și ... relații periculoase! Trecutul ar putea încerca să se întoarcă la suprafata.

Horoscop Berbec: Cariera si bani

Berbecii vor trece printr-o perioadă foarte dinamica și exigenta, care ar putea fi marcată de stres și diverse incidente. Acest lucru se va reflecta în special asupra relațiilor de muncă: colaborari, asociații, parteneriate . O zonă vulnerabilă în mai 2014 ar putea fi cea de litigii, procese, competiție și rivalitate. Pe de altă parte, trecerea Soarelui prin semnul Berbecului va împrumuta putere, consolideaza autoritatea dumneavoastră și vă ajuta să iesiti în evidență. Mercur, de asemenea, situat în Berbec, va contribui la punerea abilităților intelectuale (motiv, lucru de concepție, dobândirea și prelucrarea informațiilor) și talentul de comunicare, negociere și de calcul . Dacă lucrați în mod sistematic și nu faceti decizii pripite, în mai 2014, puteți avea succes, chiar dacă Marte, conducătorul Berbecului, este retrograd. Financiar, mai 2014 promite câștiguri frumoase.

Horoscop Berbec: Fitness si echilibru psihic

Soarele în Berbec îți va da o multime de vitalitate, mai ales in primele doua decade din mai 2014. Uranus va reîncărca, de asemenea, bateriile. Cu toate acestea, Marte, conducătorul Berbecului, va fi într-o critica situație, astfel încât surprizele nu vor fi excluse. Mai 2014 va fi o lună cu risc crescut în ceea ce privește accidentele și episoade acute, care au loc în mod neașteptat. Prudență maximă!

Sfatul pentru Berbec în mai 2014 : feriți-vă de conflicte și situații care pot genera violență sau accidente!