Tuesday, March 11, 2014

Horoscop Aprilie 2014 Fecioara

Cu casa Soarelui in trecere in casa Fecioarei de cupluri, Aprilie 2014 trebuie să fie o lună semnificativa in plan sentimental . Evenimentele din aceasta perioada va sublinia cât de importanta este viata de cuplu este pentru tine, cât de mult contează pentru tine de a se simti integraț social, cât de specială este persoana care ați ales-o ca partener pentru tine. Pe de altă parte, persoana în afară de tine ar putea iesi in evidenta prin ceva special,ar putea atinge un oarecare succes, o realizare.

 Dacă nu aveți o relație , probabil va este dor de ea mai acut în aprilie 2014, dar acum veți avea șanse mai mari de a începe o relație. De asemenea, în aprilie 2014, Mercur va intra pentru a doua oară casa Fecioarei de cupluri (a făcut o prima încercare, în prima jumătate a lunii februarie). Această persistență este menita să rezolve unele probleme mai vechi de analiză, dezbatere, negociere. Clima profesionala in aprilie 2014 va fi marcata de interacțiunile cu ceilalți: colegi, subordonați, consilieri, concurenți, etc . Va fi o perioadă în care vei face aproape totul împreună cu ceilalți sau motivat de ceilalti. Provocările vor fi, de asemenea, prezente, dar vei avea suficient sprijin pentru a face față cu ele.

Problema responsabilităților ar putea fi puse la locul de muncă al Fecioarei: cine trebuie să facă ceea ce, când și cum. Probabil că nu va fi prima dată când subiectul a apărut, e doar că acum va fi de fapt clarificat. Scrisul si vorbitul (comunicarea, în general), activitățile intelectuale și artistice par a fi favorizate. Din punct de vedere financiar, va trebui să fie foarte atenți în această perioadă pentru că lucrurile s-ar putea dezvolta ciudat, într-un mod complicat, neașteptat între 01 aprilie și 20 mai 2014, o perioadă în care Marte este retrograd în casa Fecioarei de bani.

 Chiar dacă nu sunteți într-o formă mare, organismul va fi stabil, echilibrat, astfel încât să nu ar trebui să vă faceți griji. Cu toate acestea, aprilie 2014 va purta un interes special din partea persoanelor Fecioare din punct de vedere medical. În această lună , probleme mai vechi pot fi rezolvate, pot fi găsite soluții și tratamente de vindecat. Va fi, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru îngrijirea corpului, de igienă și de îngrijire a frumuseții. Sfatul pentru Fecioara in luna aprilie 2014: sa ai așteptări realiste de la alti oameni!