Tuesday, March 11, 2014

Horoscop Aprilie 2014 Leu

În cele din urmă, după ce acesta și-a păstrat mult timp de așteptare pentru el, Venus a decis să se mute departe de casa Leului de muncă și să intre în casa lui leului de cupluri. Este o veste bună, pentru că Venus aduce armonie, dragoste si seductie, care este exact ceea ce aveți nevoie pentru o inceput de primavara fericita . Mai mult decât atât, la sfârșitul lunii martie, Mercur a reluat mersul direct, încă în casa leului de cupluri. În aprilie 2014, comunicarea va deveni fluenta din nou, clara și sincera, care contribuie considerabil la buna înțelegere.

Prima parte a lunii va fi deosebit de adecvata pentru schimbul de impresii și idei, pentru a dezbate subiecte care trebuie să fie examinate, dezbate negocieri, chiar flirtează, schimburi de scrisori sau declarații sentimentale. Aprilie 2014 va fi o luna excelenta pentru distractie si socializare și poate facilita întâlnirea cu o persoană care va însemna ceva pentru tine. Pe 5 aprilie 2014, Venus va lăsa casa leului de muncă, după o ședere de patru luni, care trebuie să fi avut o semnificație deosebită pentru relațiile cu colegii, pentru atmosfera de confort și de muncă, pentru a exprima talentul și creativitatea. Venus aduce noroc și bunăvoință, dar nu iubeste efortul.

 Fără Venus, lucrurile nu au același farmec , munca devine mult mai sobra și mai solicitantă din nou, dar va fi cu siguranta mult mai dinamica, mai profesionista. Succesul va veni foarte mult prin efort, dar relații bune, colaborare și parteneriate au, de asemenea, o contribuție majoră. Aprilie 2014 va fi benefic pentru contracte și poate aduce oamenilot lei noi alianțe sau proiecte de echipa. Financiar, vor exista niște bani în plus pe care ii veți primi și unele probleme care au fost destul de amestecate în săptămânile trecute vor fi clarificate. Vitalitatea Leului nu ar putea satisface așteptările în primele două decade din aprilie 2014.

Nici voința, nici moralul. Cu toate acestea, probleme foarte grave de sanatate nu sunt de natură să apară dacă nu comiteti nici o imprudență majoră. Oricum, va trebui să ai grijă de tine și dacă suferiți de anumite afectiuni, vei avea grija să urmezi tratamentele prescrise. Fiți atenți atunci când de conduceti sau călătoriti, vorbiti calm și nu mai mult decat aveți nevoie !