Monday, March 10, 2014

Horoscop 2015 Sagetator

Unul dintre punctele sensibile ale oamenilor Sagetator in 2015 vor fi finanțele. În scopul de a reduce riscurile, va trebui să va mulțumiti cu ceea ce se poate avea, ce ține de posibilitățile tale, evita riscurile și nu lua credite decât dacă este absolut necesar. Va fi o tendință de exagerare pe care va trebui să o opriti și o tendință de a evalua perspectivele într-un mod mult prea optimist. Un alt punct sensibil în 2015 vor fi prietenii. Cu Marte fiind în ciclul de miscare retrograda in casa Sagetatorului de prietenie, ea va fi, foarte probabil, de a avea conflicte cu prietenii sau de a avea o mulțime de probleme pentru a ii ajuta cu problemele lor. Poate chiar sa petreceti un pic prea mult cu ei. Avertismentele de mai sus vor fi, de asemenea, valabile pentru orice relație cu comunitățile (cluburi, asociații, fundații, partide, etc).

Este încă Marte, care va avea puterea de a face sa te duci printr-o mulțime de stres pentru a organiza un eveniment unde de o mulțime de oameni vor participa . Pentru toate problemele de mai sus, perioada cea mai critică va fi martie - douăzeci mai 2015. In 2015, sănătatea nu ar trebui să fie neglijate, fie, pentru că Saturn va fi cu ochii la spate pentru a vă provoca probleme. Va fi nevoie de o atenție specială în perioadele când Saturn va fi ajutat de alte planete: în ianuarie-martie 2015, atunci când este ajutat de Venus (stapanul casei Sagetatorului de boli), în luna august, data de conjuncția Marte-Saturn, iar in octombrie, cand Mercur aduce, de asemenea, contribuție.

În august și octombrie 2015 ar putea exista pericole ascunse, cum ar fi accidente, intrigi , izolare. Uranus va încuraja casa Sagetatorului de dragoste între 2011 și 2018. Influența sa electrizanta va fi caracterizata prin variatii, noutate, schimbări neașteptate sau inversări de situație. Prima parte a anului 2015 va fi plin din acest punct de vedere: incitata opoziție cu Marte (stapanul casei Sagetatorului de dragoste) și de către pătratul cu Pluto și cu Jupiter (conducătorul zodiei tale), Uranus va avea puterea de a aplica o serie de șocuri electrice și ar putea reconfigura chiar imaginea romantica si sexuala pentru tine radical. Cum vă plac emotiile puternice, deși aveți calitatea minunata de optimism, s-ar putea găsi aceste turbulențe revigorante sau le luati ca o șansă de a explora noi teritorii. În ceea ce privește relațiile vechi sau oficiale, ele pot fi tulburate în special de probleme legate de copii, sarcina sau sexualitate.

Cu excepția pentru aventuri alui Uranus cum ar fi, între 07 mai și 13 iulie 2015, vei avea de a face cu unele de tip mercurian. Fiind în ciclul de miscare retrograda, Mercur va rămâne în casă Sagetatorului de relații mai mult decât de obicei. Fenomenul va fi mai interesant caci Mercur este tocmai conducătorul acestei case. Tranzitul va exprima o preocupare mai intensă pentru cuplu sau pentru partener și este de așteptat că va aduce evenimente importante. Pentru că Mercur va avea o escală scurtă într-una din casele financiare ale Sagetatorului, este foarte probabil ca o suma de bani va fi în centrul atenției. Lucrurile vor fi mult mai greu de controlat, în perioada 7 iunie - 1 iulie 2015, când Mercur este retrograd, de fapt, dar o vor face complet clar până în iulie. Mai mult decât atât, în iulie 2015 totul se va clarifica, ceea ce înseamnă că chiar și furtunile lui Uranus se vor calma, iar restul anului va fi pașnic și armonios.