Monday, March 10, 2014

Horoscop 2015 Scorpion

Sănătatea va trebui să fie ținuta sub observație în anul 2015, mai ales în prima parte a anului. Există două aspecte aici. Primul aspect este legat de Saturn în Scorpion, care face corpul obosit și slăbește imunitatea. În acest context, s-ar putea să apară probleme, cum ar fi: degradarea afectiunilor deja existente, manifestarea unor predispoziții genetice, aparitia unor boli cauzate de o igienă precară in viață (insuficienta odihnă, mese dezorganizate, abuz sau exces, frig sau umezeala, etc) sau de Saturn care afectează oasele, articulatiile, pielea, parul, unghiile sau dintii. Al doilea aspect va avea drept scop axa de boli în horoscopul Scorpionului, care va fi marcată de opoziția Marte-Uranus în prima jumătate a anului 2015.

Această opoziție este agresiva și poate deveni periculoasa, deoarece implică un risc de accidente, convulsii, leziuni, interventii chirurgicale, boli acute, boli contagioase, urgențe, spitalizări. Dacă horoscopul natal indică o stare bună de sănătate, indispozitiile vor fi minore. Oricum, veți avea nevoie de vigilență. Unele probleme medicale pot fi cauzate de suprasolicitare sau de stres. Ar fi mai bine, prin urmare, să se caute modalități de a vă relaxa, pentru medii echilibrate și armonioase. Activitățile creative au o puternică influență pozitivă, astfel încât ar trebui să vă dedicati timp pentru ele. În a doua parte a anului 2015, cariera va fi în centrul atenției, promițând realizări importante și satisfacții.

Nu ezitati să profitati de toate oportunitățile pe care acesta vi le oferă! Neptun, romantic și plin de speranțe, va rămâne în casa Scorpionului de iubire în 2015, de asemenea. Într-un fel, este bine, deoarece, astfel, se va anula o parte din rezerva de Saturn, care este în Scorpion. Pe de altă parte, Neptun traieste in sferele suprarealiste și este destul de ineficient: povestile de dragoste nascute sub aripa lui va lua foarte rar forma, și dacă o fac, ele vor fi ambigue sau incerte. Din acest punct de vedere, vei face bine cu tranzitul cu Saturn, practic și realist. Cu toate acestea, în conformitate cu prezentul ambivalent, influența Neptun-Saturn, inima ar putea spune ceva diferit de ceea ce motivatia s-ar putea să vă spuna.

Se pare că există o mulțime de probleme în ceea ce privește relațiile, pentru că Venus, fiind în ciclul de miscare retrograda, va petrece o mulțime de timp în casa Scorpionului a intelectului (05 noiembrie 2014 - 05 martie 2015). Privind lucrurile dintr-un unghi diferit, Venus este stapanul casei Scorpionului de cupluri și tranzitul sau va reflecta în mod evident cuplul. Fiind în ciclul de miscare retrograda până în martie 2015, Venus ar putea aduce evenimente care conduc la întrebări de genul: "Sunt în relația potrivita?", "Ce mă aștept de o relatie?", "Care sunt așteptările mele de partenerul meu ? "," Ce-i cu așteptările partenerului meu de la mine? " și altele de acest gen. Comunicarea în cadrul cuplului va fi esențială pentru Scorpioni în această perioadă.

 Este bine să vorbiti despre ceea ce simțiti și ce e în mintea voastra, poate chiar a negocia cu partenerul pe anumite condiții de trai impreuna. Asemenea, relația ar putea implica discuții intense sau numeroase excursii. Pentru unii Scorpioni, tranzitul lui Venus poate scoate la suprafață poveștile de dragoste din trecut sau frustrările profund îngropate. Atmosfera se va relaxa in aprilie 2015, care va fi o luna foarte romantica. În mai 2015 s-ar putea să apară unele probleme legate de parteneriat. Iunie, august, la sfârșitul lunii octombrie și prima săptămână a lunii noiembrie 2015 vor fi intervale de armonie și realizări. În rest, atmosfera va fi neutra.