Monday, March 10, 2014

Horoscop Aprilie 2014 Rac

La data de 05 Aprilie 2014 Venus va părăsi casa Racului de cupluri, unde a ramas timp de aproape patru luni, în timp ce acesta trece, de obicei, cu o stea semn in casă în aproximativ 4 săptămâni. Acest sejur prelungit a lui Venus in casa de cupluri a racului a avut, fără îndoială, un scop. Cel mai probabil, scopul a fost de a atrage atenția asupra unor aspecte ale relației care trebuie să fie privite mai atent. De asemenea, este posibil ca scopul acestui sejur prelungit a lui Venus în casa racului de cupluri , a fost pentru tine de a fi predata o lecție de bunăvoință și toleranță , sa va încurajeaze să învațati cum să va exprimati afecțiunea dvs. sau cum să o primiti. Sau să fiti conștienți de ceea ce este si la ce sa vă așteptați de la persoana de langa tine . Sau altceva.

Dragoste si relatii in aprilie 2014

Numai că veți înțelege, cu retrospectiva de evenimentele care au avut loc din noiembrie, ceea ce a fost mesajul lui Venus . Prin urmare înainte, lucrurile ar trebui să se relaxeze un pic. Excepția cazului în care Venus v-a pregătit pentru o nouă dragoste. Tranzitul lui Venus neobișnuit de lung, prin Capricorn (07 noiembrie 2013 - 05 aprilie 2014) s-ar fi încheiat cu o serie de consecințe asupra relațiilor profesionale, precum și, nu numai sentimental: colaborare, asociere, contracte, relațiile cu clienții sau consultanți, etc. Este de așteptat ca acestea vor afecta acum finanțele racului, într-un fel sau altul (sperăm într-un mod benefic!). De asemenea, unele îmbunătățiri materiale in care poziția armonioasă a Soarelui, domnitorul casei de cupluri a racului, se va vorbi despre ele. În ceea ce privește succesul, aprilie 2014, nu va fi prea mult, fie. Este doar că ați putea sa fiti obligat să insistatie, poate chiar sa reluati unele măsuri care nu au fost foarte inspirate în ultimele luni. Evenimentele mai interesante par a fi legate de studii, reglementări legale, excursii, contacte pe distanțe lungi.

Sanatatea racului in aprilie 2014

Activitățile culturale vor fi încurajate.hiar dacă sunteți chinuit de unele probleme, martie 2014, ar trebui să nu vă faceți griji cu privire la sănătate. Vei fi într-o formă în general bună și, atâta timp cât tu nu exagerezi, nu vă riscati într-adevăr sanatatea si sa cauzati lipsa de echilibru a organismului. Tot ce trebuie sa faci este un exercitiu la fel de mult posibil și sa-ti imbunanatesti dieta ta, deoarece in aprilie 2014 ai putea pune multe kilograme cu ușurință !